Aressi Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Dziś o godzinie 20:30 na kanale TVP Sport wyświetlony zostanie film dokumentalny Ja, Herminator! Film przedstawia sylwetkę Hermanna Maiera, medalisty olimpijskiego z Nagano i Turynu, czterokrotnego zdobywcy Kryształowej Kuli. Polecam. :applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 może ktoś nagra? bo nie będę mógł zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 12 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 może ktoś nagra? bo nie będę mógł zobaczyć Ja będę nagrywał tylko co z tego? : Nagrywam na dekoder-recorder i nie znam sposobu żeby to udostępnić :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 Klika słów od samego Hermanna, niestety w jego ojczystym języku. [video=youtube;KRPC2ZKq5-4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Ja też nie mam tego programu ale jakoś dotrę do tego filmu Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Ja też nie mam tego programu... To co to za wiocha? U nas w centrum Europy to by było nie do pomyślenia:tongue: I to jeszcze tak mamy że możemy se nagrać i oglądać kiedy się nam zamarzy, heeeee:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 No piszta że bedzieta oglądać, że mata dostęp do tego programu! A śledcze z urzędów tego, co to namawiał żeby nie płacić abonamentu, będą mieli was na talerzu!!! Obecnie to nie wolno przyznawać się nawet do tego, że coś się kupiło na przecenie, bo każą zapłacić POdatek od wartości obnizki.To samo z darmowymi biletami rodzinnymi do ZOO, na baseny, muzeum,itp. (patrz interpretacja urzędasów skarbówki w Warszawie). :smile: Oj, życie , życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 (edytowane) To co to za wiocha? U nas w centrum Europy to by było nie do pomyślenia:tongue: I to jeszcze tak mamy że możemy se nagrać i oglądać kiedy się nam zamarzy, heeeee:stupid: Ja wiem, że jesteś ode mnie lepszy bo masz TVPsport... : "Se" możecie nagrać i "se" możecie obejrzeć ale podzielić się tym co "se" nagracie nie możecie więc z wiochą mi tu nie wyskakuj waćpan A ja "se" załatwię i sie podzielę Edytowane 13 Luty 2013 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 13 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Szczerze powiedziawszy film mnie nieco rozczarował :frown:: Oczywiście Hermann Maier to tak wybitna postać, że warto obejrzeć każdy film na jego temat ale ten był taki jakiś .... słabiutki. Połowa filmu to wywody Moniki Lechowskiej na temat Herminatora. Kilka razy wypowiada się również Witold Domański. Do tego kilka archiwalnych nagrań dokumentujących dokonania Herminatora. Liczyłem na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi