mifilim Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) hej. wybieram się na małe safari po orawie. plan jest taki, żeby mieć bazę w okolicach dolnego kubina i zaliczyć parę miejsc. na razie mój wybór jest taki: -rohace -kubinska hola -oravska lesna -sihelne gruniki ? -chopok czy dobrze kombinuję. polecicie coś innego? dzieki i pzdr PS jak coś to mam wolne miejsca w samochodzie z kielc Edited March 8, 2013 by mifilim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Ja z tych wszystkich najbardziej.... lubię:, to za dużo powiedziane, no ale obleci Kubinska Hola. ps: Czy ja dobrze kojarzę, że wczoraj jeszcze nosiło Cię po całych Alpach z wyjazdem, a chcesz wylądować w SK:rolleyes:: To takie...."zamienił stryjek siekierkę na kijek":tongue: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plywak Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 nie wiem czy to Orava, ale w pobliżu masz jeszcze Malino Brdo (Ruzemberok), Strbskie Pleso, Tatrzańską Łomnicę i może Velką Racę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Ja z tych wszystkich najbardziej.... lubię:, to za dużo powiedziane, no ale obleci Kubinska Hola. ps: Czy ja dobrze kojarzę, że wczoraj jeszcze nosiło Cię po całych Alpach z wyjazdem, a chcesz wylądować w SK:rolleyes:: To takie...."zamienił stryjek siekierkę na kijek":tongue: tak wyszło :sorrow: lieben heißt lieben jak to mówią słowacy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihumor Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) Poprawnie mówi się na Orawie, no chyba, że to literówka i pytasz o "na Morawach":biggrin:. Malinne Brno oraz Chopok - Jasna to już Liptów, Łomnica i Szczyrbskie to Spisz. Blisko masz ciekawy ośrodek wart odwiedzenia we Vratnej - tj Mała Fatra Edited March 8, 2013 by mihumor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 (edited) Poprawnie mówi się na Orawie, no chyba, że to literówka i pytasz o "na Morawach":biggrin:. Malinne Brno oraz Chopok - Jasna to już Liptów, Łomnica i Szczyrbskie to Spiż. Blisko masz ciekawy ośrodek wart odwiedzenia we Vratnej - tj Mała Fatra dzięki. już poprawiłem :stupid: ale....sie nie da w nagłówku:( Edited March 8, 2013 by mifilim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts