Waldek Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Witam, Czy ktoś z Was miał podobny uraz i co dalej z jazdą na nartach? Lekarze mówią,że z bieganiem koniec dlatego co z jazdą? Waldemar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Witam, Czy ktoś z Was miał podobny uraz i co dalej z jazdą na nartach? Lekarze mówią,że z bieganiem koniec dlatego co z jazdą? Waldemar Nie mam pojęcia ale powiem tak, lekarze w Polsce maja raczej tendencje do pesymistycznych prognoz. Ja uważam, ze to wszystko zależy od ciebie i jeżeli będziesz walczył to będziesz i biegał i jeździł na nartach. Życzę ci konsekwencji i sukcesów w rehabilitacji. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Nie mam pojęcia ale powiem tak, lekarze w Polsce maja raczej tendencje do pesymistycznych prognoz. Ja uważam, ze to wszystko zależy od ciebie i jeżeli będziesz walczył to będziesz i biegał i jeździł na nartach. Życzę ci konsekwencji i sukcesów w rehabilitacji. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Niektórzy mają pozytywne podejścia... a od dzisiaj szukam żonie kolejnego miejsca na operację barku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 (edytowane) Witam, Czy ktoś z Was miał podobny uraz i co dalej z jazdą na nartach? Lekarze mówią,że z bieganiem koniec dlatego co z jazdą? Waldemar Nie jestem lekarzem i w medycynie jestem zielony ale.... Kuzyn złamał nogę w wypadku samochodowym, miał takie złamanie że musieli mu wstawić śruby.... Przez kilka miesięcy chodził w gipsie i niestety kości nie chciały sie zrastać. Groziła mu amputacja... Trafił przez przypadek do jakiegoś "magika" :biggrin: który zaproponował robić okłady z żywokostu. Po miesiącu robienia okładów pojechał zrobić zdjecie nogi i okazało sie że kości zaczynają sie zrastać (nawet razem ze śrubami :eek:) teraz śmiga aż miło... Także możesz spróbować z tymi okładami, możliwe że pomoże (na pewno nie zaszkodzi) Poczytaj to: http://davidicke.pl/forum/zywokost-t10654.html jednak coś w tym jest : Edytowane 13 Lipiec 2013 przez kajeran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Potwierdzam zbawienne działanie żywokostu. Co prawda kilkanaście lat nie miałem z tym korzeniem styczności (na szczęście). Ale wczesno-młodzieńcze urazy tak mi leczono i pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Ja miałem dwa druty w złamanej pięcie (wypadek na nartach). Po zrośnięciu na nartach można normalnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi