Przemo_ski Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Witam, może ktoś z Was wiec czy gogle POC IRIS BUG (kolor zielony) są męskie czy damskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ja bym rzekł ; one są unisex :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ja bym rzekł ; one są unisex :cheerful: To znaczy ,że....powiedzmy będzie podobał się wszystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 To znaczy ,że....powiedzmy będzie podobał się wszystkim? Z całym szacunkiem. A to to już nie koniecznie wszystkim.:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Witam, może ktoś z Was wiec czy gogle POC IRIS BUG (kolor zielony) są męskie czy damskie? Unisex, ale produkowane w trzech rozmiarach S, M i L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Unisex, ale produkowane w trzech rozmiarach S, M i L Czyli dla "dorośniętych" :stupid: takich jak ja, to nie ma tego modelu,a właściwie to rozmiaru nie ma.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi