MB Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 mimo to ja wolę nowe szybkie urządzenia wszędzie gdzie się udaję dla mnie to jeden z istotnych warunków pogody się (prawie)nie da zaplanować,wybrać natomiast ośrodek w którym jest większość szybkich nowych urządzeń wyciągowych to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podet Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Według mnie St. Anton,Lech,Zurs to jedne z najlepszych miejscowek w jakich byłem. Bije je tylko Saalbach. Wydaje mi się,że na ocenę wpływa znacznie pogoda a także rodzaj jak i wielkość pokrywy śnieżnej. Byłem w w/w miejscowościach dwa lata temu na początku marca. Śniegu było bardzo dużo, ledwo było widać na stoku konstrukcje przeciwlawinowe. Pogoda do jazdy była wspaniala -4,-5, słońce przez 5 dni na 6 dni jazdy.jedynym minusem to była właśnie wspomniana opłata w St. Anton za parking. W pełni rozumiem Twoją ocenę, podobną do Twojej wystawilbym bym regionowi Zillertal. Byłem tam w połowie marca i było zdecydowanie za ciepło, po godz 12 robiły się ciężkie warunki do jazdy. Pozdrawiam. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Ja nie oceniłem tego regionu po pogodzie, tylko po ogólnych wrażeniach. Nie napisałem też, że jest beznadziejny, po prostu napisałem trochę moich spostrzeżeń odnośnie tego regionu i uwag, które sam bym chciał przeczytać przy podejmowaniu decyzji odnośnie wyjazdu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 15 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2014 (edytowane) Właśnie ogłosili termin zawodów der weisse Ring 2015 i zapisów na nie, może jednak ktoś... Zapisy 15go września,zawody 17 stycznia,może jakaś ekipa Skionline??? Edytowane 15 Sierpień 2014 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 11 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2014 http://www.derweissering.at/dwr/rennen/Der-Weise-Ring-Das-Rennen-4.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2014 Będziemy trzymać kciuki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 11 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2014 Będziemy trzymać kciuki :biggrin: Może na miejscu,na razie mamy 2 miejsca wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2014 Może na miejscu,na razie mamy 2 miejsca wolne... Zbyszku a możesz podać jakieś szczegóły(wpisowe ,zakwaterowanie,dojazd) :smile: Przegądałem strone która podałes ale coś słabo : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 11 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2014 (edytowane) Na razie na stronie jest rzeczywiście opis z 2014,myslę,że wiele się nie zmieni,dane o wpisowym,karnecie dla zawodnika itd znajdziesz na stronie w FAQ.Zakwaterowanie było chyba po 25 euro,dojazdu było 1200 km z południa Polski...Od 15go września na stronie będzie już o nowej edycji... Edytowane 12 Wrzesień 2014 przez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi