marboru Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 "To był dzień!", krótki edit o zabarwieniu Beskidzkim. 3 syte zjazdy kolejno ze Skrzycznego do Godziszki, z Szyndzielni do Bystrej i z Magury do Bystrej. Wiem Chłopaki z Beskidów jak cierpicie na brak śniegu teraz... Spokojnie - niebawem będziecie mieli tak jak na poniższym filmiku :happy: [video=vimeo;36238214] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 To jeszcze tylko filmik dawaj:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 To jeszcze tylko filmik dawaj:-) Filmik masz na dole :happy: A poniżej jeszcze jedno ujęcie. [video=vimeo;36023001] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Wiem Chłopaki z Beskidów jak cierpicie na brak śniegu teraz... Spokojnie - niebawem będziecie mieli tak jak na poniższym filmiku :happy: Miejmy nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Filmik masz na dole :happy: A poniżej jeszcze jedno ujęcie. [video=vimeo;36023001] Z telefonu korzystam na feriach i pewnie dlatego nie widzę linka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Telemark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 oooo Tomasson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Cudowny klimat, i przy okazji sprawnie obrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Pikne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 oooo Tomasson Nie znam Człowieka ale filmiki robi rewelacyjne, no i jazda - pierwsza klasa :happy: Jak znasz - pozdrów...i zaproś na forum - myślę, że wniósłby do naszej społeczności wiele dobrego :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Nie znam Człowieka ale filmiki robi rewelacyjne, no i jazda - pierwsza klasa :happy: Jak znasz - pozdrów...i zaproś na forum - myślę, że wniósłby do naszej społeczności wiele dobrego :cheerful: Tomasson to mój znajomy, z konkurencyjnego forum zaprosić zaproszę, ale ostatnio coś mało się udziela w Internecie swojego czasu wrzucałem tu chyba nawet relacje z naszej wspólnej wyprawy na turach na Pilsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi