Diesel Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Witam, Wraz z kumplem chcemy czy to tydzień przed czy tydzień po sylwestrze(oczywiście wliczając go) wyjechać na narty do Białki Tatrzańskiej i świętować tam Nowy Rok:) Tak więc szukamy przynajmniej 2 dziewczyn do towarzystwa, które oczywiście lubią i chcą jeździć na nartach Jeden z nas jeździ bardzo dobrze a drugi będzie dopiero stawiał pierwsze kroki. Planujemy głownie jazdę na nartach ale oczywiście również i %, termy, restauracje itd. Mamy też miejscówkę sprawdzoną rok temu. Finansowe i logistyczne sprawy możemy omawiać gdyby pojawili się zainteresowani, dysponujemy autami, sprzętem itd. Jesteśmy też w stanie wspomóc finansowo jeśli komuś by "brakowało" a bardzo chciałby jechać. Jesteśmy z Warszawy, po 23 lata, mili energiczni i chcemy się dobrze bawić Nie chcemy raczej męskiego wyjazdu dlatego rezygnujemy z pozostałych kumpli i dlatego też szukamy na ten wyjazd dziewczyn. Zgadzamy się na jakieś ewentualne kroki, które zagwarantowałyby bezpieczeństwo zważywszy że będziemy jednak "nieznajomymi" Więcej szczegółów dla zainteresowanych Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Cześć! Ja też mam 16 lat. Chodzę do liceum. Też mam samochód, kilka par nart. Może jakaś dziewczyna , ale nie młodsza niż 15 lat....:smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Bumer, daj spokój Warszaffka się bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 11 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 chciałem napisać,że czegoś mi w tej propozycji brakuje : :tongue: ale przeczytałem dokładnie " Planujemy głownie jazdę na nartach ale oczywiście również i %, termy, restauracje itd." i jest wszystko :stupid: zawarte w końcówce "itd" :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 Ten świat ludzkiej "prostaty" mnie wciąż zadziwia :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 (edytowane) Roobs, nie rozumiem młodych! Jak dooppy były na imprezę potrzebne, to wchodziło się na legitymację na 15 minut do klubu i brało. Tak robił Radi, Arab co miał dolary!:smile: No ale internetu wówczas nie było!!! Edytowane 13 Październik 2014 przez Bumer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi