ROCH Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Czas na gorące pozdrowienia z jakiegoś Ischgl (to chyba gdzieś w okolicach Ustronia czy Brennej) :DA tak poważnie, to Wróżka ma się dobrze :)Przesyła pozdrowienia i buziaki (dla mnie, ale podzielę się z Wami): JC zapoczątkował nową modę z tym swoim parciem na szkło w Andorze i efekt tego taki:Także kto ma ochotę, to jutro kamera 14 z Ischgl i można oglądać! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 No,no akurat buziaki to nie tylko Ty dostałeś ,jest nas tu paru :smile: Ale,ale a gdzie zdjcia z michą :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 [ATTACH=CONFIG]17375[/ATTACH] ROCHU, Ty to masz sokole oko! Jak żeś ją tam wypatrzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) No,no akurat buziaki to nie tylko Ty dostałeś ,jest nas tu paru :smile: Ale,ale a gdzie zdjcia z michą :tongue: Myślę, że mniej więcej możemy się domyślać, kto dostał i pisząc "Wami" myślałem o tysiącach tych użytkowników, którzy nie dostali takiego mms-a A na to zdjęcie przyszło na mój telefon, więc to był buziak dla mnie :stupid: :stupid: Ten co przyszedł na Twój, był dla Ciebie :biggrin: ROCHU, Ty to masz sokole oko! Jak żeś ją tam wypatrzył? Jeśli to jest Kasia Z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę tak przypuszczać, ale to potwierdzić będzie mogła tylko ona po powrocie Edytowane 18 Grudzień 2014 przez ROCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Jeśli to jest Kasia Z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę tak przypuszczać, ale to potwierdzić będzie mogła tylko ona po powrocie W sumie to by się zgadzało jedzie w jedynie słusznym kierunku : do restauracji :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 W sumie to by się zgadzało jedzie w jedynie słusznym kierunku : do restauracji :tongue: I będą te sławetne zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 I będą te sławetne zdjęcia No przecie wszyscy na nie CZEKAMY!! :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Zdjęcia to chyba będą jak Wróżka wróci, bo chyba nie ma tam dostępu do neta Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Zdjęcia to chyba będą jak Wróżka wróci, bo chyba nie ma tam dostępu do neta Tapatalkiem Dostęp ma. Jednak weihnachtsmarkt,wieczorami pewnie jest ważniejszy. No i długie telefoniczne konferencje z (MB dawniej Figo:smile:) zajmują duuużo czasu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 No i długie telefoniczne konferencje z (MB dawniej Figo:smile:) zajmują duuużo czasu. No to fakt, wczoraj wieczorem chciałem zadzwonić a tu zajęte.... i ....zajęte... i ....zajęte....: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 W końcu kapitan grupy szybkiego reagowania, to musi trzymać rękę na pulsie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Dostęp ma. Jednak weihnachtsmarkt,wieczorami pewnie jest ważniejszy. No i długie telefoniczne konferencje z (MB dawniej Figo:smile:) zajmują duuużo czasu. Jezeli nam chcesz caly czas przypominac ze MB to dawny Figo, powroc poprostu do Figo :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Jezeli nam chcesz caly czas przypominac ze MB to dawny Figo, powroc poprostu do Figo :tongue: To wtedy SB będzie .... hmmmm... CR7? :stupid: Żeby było rodzinnie... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Zastanawiające jest to, że MB (dawniej Figo) :biggrin: raczej tak o sobie nie mówił! Zwykle to SB nam o tym przypominał! Czyżby MB zatęsknił za Figo? : :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Zdaje się że to rzeczywiście ja na tym zdjęciu nr 3 Jechałam nie do knajpy tylko do krzesełka które było poniżej knajpy.... :tongue: Jak się ogarnę ciutek to skrobnę cosik i wstawię kilka zdjęć kulinarnych, bo przecież tylko takie mam... :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Jak się ogarnę ciutek to skrobnę cosik i wstawię kilka zdjęć kulinarnych, bo przecież tylko takie mam... :biggrin: Na to czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Jechałam nie do knajpy tylko do krzesełka które było poniżej knajpy.... Taaaaa ehe Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 W sumie to by się zgadzało jedzie w jedynie słusznym kierunku : do restauracji :tongue: O ile mnie pamięć nie myli, to od tamtej strony jest wejście do klopika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi