lski@interia.pl Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Sprzedam idealne auto dla narciarza,któremu się spieszy na stok-Audi S3,napęd 4x4,249 KM,orginalny przebieg 110 tys.km... Oczywiście chodzi o to czarne na pierwszym planie a nie białe dzieło Dwurnika w tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Sprzedaj mi lusterka do mojej eski :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Jeśli na forum znajdą się chętni na resztę,lusterka są Twoje,bo nie jestem ortodoksyjnie przywiązany do idei sprzedaży w całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 11 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2015 Jeśli na forum znajdą się chętni na resztę,lusterka są Twoje,bo nie jestem ortodoksyjnie przywiązany do idei sprzedaży w całości... Możemy też pozamieniać się, ja mam duże lusterka w kolorze (takim samym jak Twój) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanioo Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 taaa idealne, mam S6 2001r. i to jest idealne auto, ale S3... jakoś sobie nie wyobrażam w 4 osoby pchać się tym w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Nie pisałem,że szczególnie polecam rodzinom wielodzietnym-ale dla par i osób samotnych....Ale 4 osoby też jakoś się zmieści,choć nie ukrywam,że wtedy wolę wziąć Vito... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Golf i a3 ma ta bolączkę ze nie ma ori mocowania do bagażnika czy relingow. Ale S3 to fajny klasyk, tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Wiem,wiem SB szuka audiczki,to jest oferta skierowana do niego,pewnie posłał Ci już wiadomość na priv :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Golf i a3 ma ta bolączkę ze nie ma ori mocowania do bagażnika czy relingow. Ale S3 to fajny klasyk, tak czy inaczej. Tak, szuka...szuka... ale ta to by wlazła do bagażnika, takiej jak SB szuka:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizar_nt Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 najlepszy to jest oczywiście ten przebieg pewnie od niemieckiego dziadka, który jeździł raz w miesiącu do lekarza z babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Tak, szuka...szuka... ale ta to by wlazła do bagażnika, takiej jak SB szuka:cool:: a jakiej szukasz, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 a jakiej szukasz, jeśli można wiedzieć? A6 allroad 3 litry, najlepiej czarny, koniecznie automat, wolę w pół skórze, albo materiał, bez drewienek, no to tak z grubsza życzeń kila:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Mam o niedawna trochę nowszą ,4drzwi i jest całkiem całkiem,narty 181cm wchodzą w tą otwieraną 'dziurę' i się jedzie .A to quatro naprawdę daje radę w nawet dość kiepskich warunkach:laughing: a coś o tym wiem bo wcześniej miałem 2 terenówki. Za to teraz na cpn-ie luzik:biggrin: i przyśpieszenie całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 A to quatro naprawdę daje radę w nawet dość kiepskich warunkach... Co to znaczy w kiepskich warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 To FORUM naprawdę idzie na psy! :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 To FORUM naprawdę idzie na psy! :stupid: No, ale skoro tu jesteś to znaczy że i tak nigdzie indziej Cię nie chcą:applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Co to znaczy w kiepskich warunkach? Było ciemno... :wink: :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Co to znaczy w kiepskich warunkach? tzn. stroma górka na którą jeżdżę,ślisko z miejscowymi oblodzeniami,gdzie normalne osobówki wyjeżdżają tylko na łańcuchach lub wcale,miękki puch w którym zderzak go już zgarnuje jak w poniedziałek,a osobówki stoją na łańcuchach przed górką, albo też miękki kopny śnieg,bardzo słabo odśnieżony jak wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 tzn. stroma górka na którą jeżdżę,ślisko z miejscowymi oblodzeniami,gdzie normalne osobówki wyjeżdżają tylko na łańcuchach lub wcale,miękki puch w którym zderzak go już zgarnuje jak w poniedziałek,a osobówki stoją na łańcuchach przed górką, albo też miękki kopny śnieg,bardzo słabo odśnieżony jak wczoraj. Dla mnie ideał, jak ryba w wodzie, no chyba że korek, po blokowane, zero możliwości przemieszczana się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 No, ale skoro tu jesteś to znaczy że i tak nigdzie indziej Cię nie chcą:applause: a Ty jesteś moderatorem forum jak z koziej d... itd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Było ciemno... :wink: :biggrin: A wiesz bywało i tak:cool:: jeżdżę dość wcześnie,nie raz wcześniej niż pługi tam dojeżdżają i przy śnieżnych zimach było tyle śniegu że terenówką pchałem go i przesypywał się po przedniej szybie,lampy były zasypane i nic nie było widać,żałowałem że nie mam lamp na dachu:happy: Mieszkasz w górach to chyba Cię takie sytuacje nie dziwią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 a Ty jesteś moderatorem forum jak z koziej d... itd! No może i masz rację, ale bana mogę dać, tak więc masz na 4 dni, ale czytać możesz:stupid: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 Mieszkasz w górach to chyba Cię takie sytuacje nie dziwią... Oczywiście,że nie. Co lepsze,nigdy nie miałem 4x4 i zawsze dojechałem tam gdzie chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 tzn. stroma górka na którą jeżdżę,...zderzak go już zgarnuje jak w poniedziałek.... co to znaczy "zgarnuje"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2015 co to znaczy "zgarnuje"???? pcha śnieg:laughing: puch żeby była jasność. 4x4 to komfort i po się go w górach kupuje:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi