jata_70 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/fakty-z-twojego-miasta/news-twoje-miasto-w-rmf-fm-ty-decydujesz-dokad-pojedziemy,nId,1682261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 nooo hello! Ślązaki i reszta... ruszcie d...e! ja już kliknąłem@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Zrobione. Jednak w sobotę chce tam pojeździć na nartach a nie piknikowac przy żółtym samochodzie. ...☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 4 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 nie damy się scyzorykom ani brzeszczoto:rolleyes:: głosujemy do jutra do godz. 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Kiepsko Ustroń wypada w tym głosowaniu. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Kiepsko Ustroń wypada w tym głosowaniu. : A brałeś udział ::tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 A brałeś udział ::tongue: Ja nie brałem...bo słucham Trójki żółte radio do mnie nie przemawia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Równe 6000 tys.:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Kiepsko Ustroń wypada w tym głosowaniu. : trzeba klikać, jeszcze 4 i pół godzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 10 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 jeszcze jedno podejście http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/fakty-z-twojego-miasta/news-to-moze-byc-twoje-miasto-w-faktach-rmf-fm-glosuj,nId,1694582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 No! Jest,nie źle.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Ja nie brałem...bo słucham Trójki żółte radio do mnie nie przemawia. Odpowiem na pytanie jakie zadał marcinn,poprzez cytat postu marboru. Ja też słucham Trójki (wydaje mi się,że od zawsze),ale brałem udział.:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi