Mitek Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Cześć Pierwszy sezon ma za sobą, zaczynał na 80-tkach, jak trochę wszedł w temat przesiadł się na 90-tki - różnica w 'wyczynach' po przesiadce - na oko diametralna:) w przyszłym roku założy 100 albo i 110, zobaczymy ile urośnie. Z pewnością nie ma to nić wspólnego z nartami. 10 cm to raczej niewyczuwalna różnica dla jeżdżącego chłopaka. Po prostu dobry jest! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Cześć Z pewnością nie ma to nić wspólnego z nartami. 10 cm to raczej niewyczuwalna różnica dla jeżdżącego chłopaka. Po prostu dobry jest! Pozdrowienia No może, ja tam go podziwiam jak szybko załapał Jak długie powinien mieć narty w takim razie przy tym wzroście? 100? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 No Neustift leży jakieś 15 km od lodowca, dlatego piszę o dojeździe a to nie ma nic bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 a to nie ma nic bliżej? No właśnie nie ma, codziennie trzeba dojeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Cześć No może, ja tam go podziwiam jak szybko załapał Jak długie powinien mieć narty w takim razie przy tym wzroście? 100? Jak jeździ swobodnie skrętem łączonym na większości tras to spokojnie w okolicę wzrostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Cześć Jak jeździ swobodnie skrętem łączonym na większości tras to spokojnie w okolicę wzrostu. Pozdrowienia jest tu jakiś wątek poświęcony jeździe naszych pociech? mogę pokazać jak młody sobie radzi, ale szkoda tu Koleżance wątek zaśmiecać innymi sprawami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 jest tu jakiś wątek poświęcony jeździe naszych pociech? mogę pokazać jak młody sobie radzi, ale szkoda tu Koleżance wątek zaśmiecać innymi sprawami Chyba tu można bo wszyscy wklejają: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/6364-Szkolenie-maluchow/page7 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi