eGnomPL Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Witam. Z góry informuje, że narciarz ze mnie żaden - na nartach nie jeździlem ani razu w życiu i kompletnie nie mam pojęcia co i jak działa. Jednak ostatnio przypomniałem sobie o starych nartach, które oddał mi sąsiad. Nie wiem nic o ich parametrach, rodzaju, ani przeznaczeniu, dlatego proszę o pomoc. Czy ktoś wie z czym mam do czynienia? Ewentualnie czy ktoś pomógłby określić wartość tychże nart, ponieważ mam zamiar je sprzedać? Poniżej zamieszczam ich zdjęcia. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Te narty to Blizzard Firebird, z wiązaniami Tyrolia 470. Wartość zerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Dziwnie podobny temat do tego z nartami z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eGnomPL Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Czyli jednak śmieci? A miałem nadzieję... Cóż, dziękuję za info :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 te narty mozna jedynie dać biednemu chłopcu .aby miał troche radości i zabawy. Jednak nalezy sprawdzić siłe wypięcia DIN i ustawić do wagi dziecka. Proszę nie czuć urazu -to tylko rada - te narty sa warte 20 zł i nie handluje sie tym w komisie. Wszedzie juz sa carvingi -choć na stoku w Szczyrku spotykam deski o dlugości 200 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 .......te narty sa warte 20 zł ...... Dwie dychy za te narty to o dwie dychy za dużo. Szczerze , to mnie byłoby wstyd je komuś dać nawet za darmo , bo ktoś mógłby mnie potem posądzić , że wrobiłem go w utylizację moich śmieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2015 Swego czasu, Pani Magda G.restauratorka z Warszawy,kazała jako promocję restauracji w Karpaczu jajka roznosić na starej narcie... Może, piwo by jakieś postawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 7 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2015 w POLSCE nie kupisz nic za 20 zł ale za flaszke wódki warta 20 zł załatwisz wszystko ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi