PIT Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Witajcie W sklepach SportsDirect znajdują się w ofercie kurtki firmy Nevica. Optycznie wyglądają całkiem porządnie. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z ubraniami tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Widziałem w Salzburgu. Cena jak z Lidla, a jak z jakością to nie mam pojęcia. Nie byłem zainteresowany. Head Rally - Probably the best ski in the world [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justine Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Posiadam spodnie tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Wylalam nawet nie chcacy na noe piwo z sokiem i nie bylo sladu. Piwo sie skroplilo po czym splynelo. Wiec uwazam ze firma godna uwagi jak najbardziej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi