MaciejRut Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Witam Poszukuję butów narciarskich. Właśnie zakupiłem narty Fischer Progressor F18 174 + RS 11 rozmiar butów to 41, 26,5 i zupełnie nie wiem na czym się skupić, z tego co jeździłem wcześniej to flex 90 miałem z wypożyczalni może czasem 80 teraz chyba jednak bym się skupił na flex 100 max 110 za wszelką pomoc i porady dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 myślę, że spokojnie możesz brać z flexem 100, przy założeniu, że ogarniasz bez problemu te narty, reszta to kwestia kasy i najważniejsze - dopasowania pod twoje stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi