marboru Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 (edytowane) Trochę bał bym się takiego spotkania Ryś? Ładny Rysiek... Trochę bym się przestraszył takiego spotkania, choć wygląda tak jakby zwierzak był trochę oswojony... widać, że ma obrożę. I tak bym się raczej przestraszył Choć jak patrzyłem na filmik drugi, trzeci raz - to chyba nie ma obroży... Filmik (środa) z ośrodka narciarskiego w Stanach Red Mountain Resort. Góry Skaliste. Edytowane 11 Marzec 2018 przez marboru Dopisane zdanie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 Myślałem że to Pilsko, bo w dolinie Wapienicy był widziany przed miesiącem a w Dolinie Zimnika - wilki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 37 minut temu, marboru napisał: Trochę bał bym się takiego spotkania Załóżmy wątek, jakie zwierzęta spotkaliśmy. Ja kiedyś zjeżdżałem z Rycerzowej na nartach przez las i na ścieżkę wbiegła mi sarna. Przez chwilę ją "goniłem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi