JC Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 Witam wszystkich, tym razem przesylam pozdrowienia, nie z alpeskich stokow tylko z Moskwy, gdzie odbywaja sie targi ispo russia. JC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! Co tam jest w lodówce w polskiej loży?? :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! no to fajnie, a ja czekam od kilku dni na Twoją recenzję Oravic bo pisałeś że 13.02 tam będziesz. Mam nadzieję że nie porwałeś nowej kolejki krzesłowej z Oravic i kazałeś się wieść do Moskwy?! Również pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! Ano i ja czekam na newsa z Oravic a może ktoś jeszcze tam był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! przekaz moje pozdrowienia dla RasPutina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! http://www.prsz.com/galeria_paul_van-dass.htm Tu krótka relacja + zdjęcia. Pzdr.Luk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! ja tamtą granicę przekraczałem "dwa" razy w życiu(pierwszy i ostatni mam nadzieję) ,niemile to wspominam brrrrrr... Jacku mam nadzieję,że nie korzystałeś z hali targowej.A ciekawe kto konstruował tę halę w której odbywa się ispo? oby nie ten sam specjalista od basenu i tej hali która le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2006 POzdrowienia z ... Moskwy! Napiszę coś i zamieszczę zdjęcia. Teraz koczuję w Wiedniu na lotnisku dobrze, że jest bezprzewodowy dostęp do internetu, to się tak nie nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi