fzdunek Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 (edytowane) 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 24 3. Waga - 73kg 4. Wzrost - 182cm 5. Na nartach jeżdżę od 7 sezonów, ( 10dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 6-7 7. Moje buty to - Salomon S/pro 90 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - nie mam swoich 9. Preferuję styl jazdy - po przygotowanych stokach, czasem poza trasa. Lubię jeździć i krótkimi i długimi skrętami. Czerwone trasy 10. Upatrzyłem sobie narty - atomic vantage 2019 11. Mój budżet na narty to około max 800zl. jade pierwszy raz w alpy, stad chęć kupienia swoich desek. Za jakakolwiek podpowiedz będę bardzo wdzięczny W zeszłym sezonie wypożyczałem w Szczyrku na stoku chyba volki, super się jeździło ale zdjęć modelu nie mam. Edytowane 15 Grudzień 2019 przez fzdunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi