Pitter Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2007 czy ktoś wie czy można obstawiać które stoki zostaną w tym sezonie zblokowane przez "Byrcynów" i im podobnych ? a jeśli można to zakłady systemowe też przyjmują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2007 zakłady sportowe A ja proponuję jeszcze zakłady, ile będzie kosztował wjazd nową kolejką na Kasprowy Pewnie trzeba będzie zainwestować w skitury, jeśli będzie sie chciało pojeździć w Tatrach (co i tak mnie kusi). Dotąd nie było tam karnetów dłuższych niż jednodniowe - bo mniej by kosztowały. Oj, panocku, skansen. No i pewnie tak zostanie. Pozdrawiam Maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2007 zakłady sportowe A może typowanie, skąd tym razem przyjedzie krzesło do Korbielowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2007 zakłady sportowe Ja wiem skąd będzie w Szczyrku ... z krzaków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi