filok Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Cześć Używa ktoś może tych gogli lub modelu 4D Mag ze szkłami s1 i s3 lub phototronic 1-3 Powoli przymierzam się do zmiany moich starych Julbo Zebra light 0-3 i tak myślę o tych Smithach bo z wyglądu są super ale interesuje mnie jak się sprawdzają szkła zwłaszcza przy słabszej widzialności .Najbardziej mnie interesuje to Phototronic 1-3 jak się sprawuje .Przejście z ciemnego w jasny i na odwrót .Kontrast ,wyostrzenie itd. Biorę jeszcze pod uwagę Julbo Razor Edge Reactiv 0-3 lub 1-3 Może ktoś używa i podzieli się opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Mam dwie pary google SMITHa, ale serii SQUAD : - Chromapop Photochromic Rose Flash - Chromapop Photochromic Red Mirror W 99% używam tych pierwszych, drugie były mi za ciemne, a pierwsze dawały radę w pełnej lampie w Val di Sole. Z ciemnego w jasny mam wrażenie że działa to lepiej, z pełnej lampy wjechanie w cień jednak mogłoby to trochę szybciej działać, w reszcie aspektów bez zastrzeżeń łącznie z nocnymi jazdami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 24 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty Dziś udało mi się kupić w dobrej promocyjnej cenie Julbo Razor Edge Reactiv 0-4 no ciekawy jestem ich bardzo Co do Smith nie mówię że nie bo jak by się gdzieś trafiły w dobrej cenie używki to może się skuszę .Poczytałem na zagranicznych forach o szkłach Smitha i te Photochromic nie mają za dobrych opinii .Ale jak się samemu nie wypróbuje to można czytać. Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi