Sławek Nikt Posted Thursday at 03:27 PM Report Share Posted Thursday at 03:27 PM Panie i Panowie. Po początkowym zadowoleniu z zakupu tego kasku dość szybko przyszło mega rozczarowanie tym kaskiem. Z powodu gumki do majtek z haczykiem z tyłu kasku służących w teorii do solidnego zamocowania gogli. Otóż gumeczka ta jest tak fatalnie zrobiona, że gogle zwyczajnie wypadły mi z niej i je zgubiłem ..., 2 sztuki ... Za pierwszym razem sądziłem, że jakoś kiepsko zamocowałem albo coś w tym stylu, ale po drugim razie wiem, że to wina tragicznego zaczepu. Po tych złych doświadczeniach wiem także, iż nigdy więcej nie kupię kasku z gumą od majtek z tyłu zamiast solidnych zatrzasków. I jak się ktoś przypadkiem zastanawia nad zakupem tego kasku albo innego z podobnym mocowaniem gogli to stanowczo odradzam !!! Tym bardziej, że salomon husk prime to dość kosztowny kask. Ale mam też pytanie: może ktoś z Was ma jakiś ciekawy patent na tę gumkę ? Zastąpić ją czymś ? Czym ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts