JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Wyjazd w Alpy za darmo? To nie żart! Dzisiaj rozpoczęliśmy kolejna edycję konkursu. Tym razem do wygrania wyjazd na 7 dni do Południowego Tyrolu! Warto spróbować! PS Na forum jest osoba, która wygrała!!! ... może się ujawni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No właśnie zamierzam wygrać, paragon z dzisiejszego zakupu w intersporcie jeszcze o dziwo nie zgubiłem, zaraz się zarejestruję , ale jeszcze nigdy nic nie wygrałem:( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Mówię, że jest na forum osoba, która wygrała!!! Tobie życzę szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 to trzeba cos w inter zakupic tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 to trzeba cos w inter zakupic tak?? Tak!! od dzisiaj do końca miesiąca, paragon zachować i na skionline się zarejestrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 leca do sklepa:D kupie sobie skarpetki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 O! SB już "złożył zamówienie" na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Nie pomajsterkował byś coś tam..... wiesz wyjazd dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No i co teraz ... jak wygrasz to ... wszyscy pomyślą, że majsterkowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A u Kaczorów weźmiemy korepetycje jak sprawę odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 takie sprawy odkręca się latami i trzeba komisji śledczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 no i wszędzie same układy:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Na układy nie ma rady, to nie fair, u mnie we wsi nie ma intersa, to nie wezme udziału w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Hehe, Homar jako dobru kolega wezme jeden paragon dla Ciebie jak cos wiecej bede kupowal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 He, he nie ma to jak samo pomoc! Pamiętam, że chyba dwa lata temu wygrała osoba która miała na paragonie .. sznurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 No to kicha. Pospieszyłem się z zakupami:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 skocze dzisiaj jak ktoś kupił sznurówki i wygral to moze jak kupie skarpetki to wygram w tym roku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Nie pomajsterkował byś coś tam..... wiesz wyjazd dla 2 os jak to dla dwóch to Wituś by nie jechał nie zrobimy mu tego:p acha! znów coś wymyśliłem. nic kupować nie trzeba tylko polować przy kasie kto oleje swój paragon:) stara prawda..... Polak potrafi. ha,ha,ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no Figo dobre to jest:D zaraz jade do intersportu po.....paragon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no dobra ....nie mam nic przeciwko mimo,że to mój pomysł tylko jak wygrasz to jedziemy razem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 No nic to Ja jutro po kask do Intersportu i może się uda. I sobie dam ogłoszenie że Panią w Alpy zabiorę. Jak kolega w Beskidy się nie szczypie ogłoszenia dawać to co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 witku wiemy o kim mowa:D hehe no ale racje masz:) Figo jak wygram za to ze podsunoles mi pomysl biore Cie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 mogłeś napisać ....,zabiorę cię bo biorę na 100% brzmi dwuznacznie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 mogę prosić o link do rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 na stronie głównej jest reklama i tam można kliknąć.... ale żeby było łatwiej http://www.skionline.pl/tyrol_poludniowy/index.php Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi