mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Spaskudziliście wątek, ktory był wizytowką forum. Nam sie kojarzyl z fajną zabawą na Harendzie, spotkaniem skionline.pl; a tu teraz kwas - jest opcja uzytkownik ignorowany - nie czytam postów osob, które mi nie odpowiadają. Proponuje użyć - mnie się sprawdza. Popieram. Może interwencja moderatora i usunąć te pare postów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Moderator nie może niestety. Ale Admin może to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Moderator nie może niestety. Ale Admin może to zrobić. Przydałby się więc Admin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Mysiek Sławek Bończa większość na forum ryczy jakie to nie sa fafki bohaterzy gieroje itp idt......ale My wiemy SWOJE!!!!!!!!!!! kto był i tyle myślę że na tym temat sie powinien zakończyć ps .a młodzi sie bali żeby dziadki im nie skopali dupsk.....a tylko pisza i piszą piosać każdy może troche lepiej lub troche gorzej.........(słynna piosenka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 bończa rejs... z mojej strony wielke przepraszam, że moja osoba stala się początkiem zje*** tego tematu, wyciągam jako 1 dłoń i mowie PRZEPRASZAM, ze coś takiego mialo miejsce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 No i pasi Przywitajmy Bugiego na nowo Czytaj UWAZNIE, pisz ROZWAZNIE - zreszta to sie odnosi do WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 obiecuje poprawe i prosze o rozgrzeszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 No nareszcie!!! Bo tego typu forum było dla mnie niestrawne i potem;jak to napisał na PM do mnie jedyn fajny hanys,co to boł z nami Harendzie:aż w du... szczypie. Już to gdzieś napisałem i napiszę jeszcze raz: PAX VOBIS bo tak jest lepiej jak jest pokój i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 chyba przespalem, jakas awanture, no i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi