JC Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Wybrałem się do Szczyrku ... nie, nie na narty. Pojechałem zobaczyć jakie warunki panują jeszcze w "zimowej stolicy" Beskidów. Jeżeli ktoś planuje jutro wyprawę na narty to przyzwoite warunki znajdzie na Skrzycznem (FIS), Golgocie, Julianach i Salmopolu. Reszta popłynęła. Zobaczcie sami: http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=457&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 Nie chcę nic mówić, ale jak oglądałem zdjęcia to zastanawiałem się czy nie "powkręcały" się jakieś ze stacji gdzieś w Rumunii albo daleko na Ukrainie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2008 to raczej polska jest taką "ukrainną czy rumunią" tam są ośrodki z prawdziwego zdarzenia takie dla narciarzy nie dla właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Tam od razu Rumunia czy Ukraina! Ja tam różnicy nie widze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 Ciekawe czy te psy z jednej z fotek to już dupami szczękają (?) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2008 To nie Zwardoń ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 psy od Zwardonia po Szczyrk psy co dupami szczekają JC to zauważył i uwiecznił http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&g_rodzaj=stacje&co=galerie&g_co=galeria&g_id=457&g_numer_zdj=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 piękne burki toż to chyba rasowce jakieś, szczepione i karmione tylko chappi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass86 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam prawda jest taka ze szczyrk a dokladnie cos na skrzycznym to najgorszy osroked narciarski w Polsce wiem bo duzo jezdze na nartach w Polsce i zagranica i gorszego osrodnka niz w szczyrku nie widzialem wyciagi, orczyki, trsy przygotowanie, personel pracujacy w tym osrodku jest taki jak w latach 70!!!!!!! nikomu nie polecam tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam prawda jest taka ze szczyrk a dokladnie cos na skrzycznym to najgorszy osroked narciarski w Polsce wiem bo duzo jezdze na nartach w Polsce i zagranica i gorszego osrodnka niz w szczyrku nie widzialem wyciagi, orczyki, trsy przygotowanie, personel pracujacy w tym osrodku jest taki jak w latach 70!!!!!!! nikomu nie polecam tego miejsca toś wyskoczyl stary, moze jakieś info o sobie 1 post i taka akcja.... ameryki nie odkryłes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass86 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 wiem troche mnie poniosło przepraszam ze tak od razu pojechalem;) ale troche sie wkurzylem na szczyrk bo sobie tam ostatnio narte rozwalilem:( a co moge o sobie napisac nazywam sie Łukasz mam 22 lata i na nartach jezdze bardzo dlugo i duzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 wiem troche mnie poniosło przepraszam ze tak od razu pojechalem;) ale troche sie wkurzylem na szczyrk bo sobie tam ostatnio narte rozwalilem:( a co moge o sobie napisac nazywam sie Łukasz mam 22 lata i na nartach jezdze bardzo dlugo i duzo:) przecież możesz uzupełnić dane w swoim profilu:) ale ja nie o tym tylko o Szczyrku i wcale się nie dziwię takiej reakcji czystą prawdę napisałeś choć zastanawiam się skąd wiesz jak wyglądali pracownicy COS w 70-tych latach bylśmy dzisiaj z Witusiem w Szczyrku z tym,że my wiedzieliśmy na co się decydujemy Golgota super urobiona równa jak stół i dość twarda,Julian troszkę gorszy ale OK,ludzi mało,bez kolejek albo 2 minutki max tylko ta obsługa z lat 70-tych,bezmyślne,tępe,leniwe pały. w miejscu gdzie stoją dwaj narciarze oczekujący na orczyk, tam robotnik dłubie łopatą i wybiera resztkę śniegu żeby podrzucić pod nogi podającemu orczyki bo tamten ma nie równo zamiast przynieść z miejsca gdzie nie jest potrzebny,a było skąd no i ten parking 7zł i to piwo w plastiku 6zł..........zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 tam robotnik dłubie łopatą i wybiera resztkę śniegu żeby podrzucić pod nogi podającemu orczyki bo tamten ma nie równo zamiast przynieść z miejsca gdzie nie jest potrzebny, nie równo to pewnie obaj mieli pod sufitem albo jak wstawał rano to z dywanu spadł i sie uderzył w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi