JC Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Widzieliście wczorajszy FAKT, a dokładnie okładkę ze zdjęciem zarządu PZPN nago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Widziałem w necie. Ale coś mi nie gra, że oni na terenie (chyba) hotelowego basenu chodzili nago. Może lekki fotomontaż to był, w końcu Photoshop czyni cuda W Austrii to nic dziwnego, to mógł być basen koło sauny, a tam chodzi się na golasa - u Kasztanów to norma! Kto kurna dodał tekst w moim poście ? bo o kasztanach nie ja pisałem ! Swoją drogą ch..e z ch..ami na wierzchu - nic nowego Edited June 18, 2008 by bobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Widzieliście wczorajszy FAKT, a dokładnie okładkę ze zdjęciem zarządu PZPN nago? Jacek, a jakaś wrzutka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hucu Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Panowie z PZPN wreszcie odpowiedzeli na chóralne spiewy unoszące sie nad stadionami od lat: '' PZPN,PZPN je..ć, je..ć PZPN'' i wyszli z oferta do kibiców.Teraz każdy według gustu może sobie wybrac obiekt do je...ia:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 O gustach to lepiej może nie dyskutować bo rzeczywiście trzeba by dojść do brzydkich słów, ale w sumie to prawidłowo - narty=raj, a jak tu propagować raj w ubraniu:D? A że widok pewnie pasuje do tych skojarzeń jak pięść do nosa - tak to już u nas bywa:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homar Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 hahahahaha pozostaje pytanie kto jest największy... tfu najważniejszy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts