Stary bywalec Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam wszystkich. Znacie mnie jako Tata czy Atom z poprzednich wcieleń. Wracam jak bumerang - wybudowałem w końcu dom więc mogę zacząć myśleć o nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam wszystkich. Znacie mnie jako Tata czy Atom z poprzednich wcieleń. Wracam jak bumerang - wybudowałem w końcu dom więc mogę zacząć myśleć o nartach Siemka.... no i jeszcze posadz drzewo,bo na jesieni się to robi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Drzew posadziłem już ponad 20:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 no to czas na synka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Drzew posadziłem już ponad 20:) Tylko płota w całości nie stawiaj bo jak się chłop ogrodzi to z tego Świata od.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 no to czas na synka:D Mam już- ma 24 lata, bardziej czas na wnuka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 no to gratuluję i bierz sie rzeczywiscie za narty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 No to CZESC i razem czekamy zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 no witamy a tak pozatym wszyscy zdrowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam wszystkich. Znacie mnie jako Tata czy Atom z poprzednich wcieleń. Wracam jak bumerang - wybudowałem w końcu dom więc mogę zacząć myśleć o nartach No co Ty stary...bywalec matrix jakis jestes,że masz trzecie wcielenie? No,że drugie usmierciłeś to sie nie dziwie.W koncu kto dziś na atomach jeżdzi.:D Tu nie ma o czym myśleć!!!!! Trzeba jezdzić!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 No co Ty stary...bywalec matrix jakis jestes,że masz trzecie wcielenie? No,że drugie usmierciłeś to sie nie dziwie.W koncu kto dziś na atomach jeżdzi.:D Tu nie ma o czym myśleć!!!!! Trzeba jezdzić!!!!!!! Ja jeżdżę na atomach. Od czasu gdy wylicytowałem tutaj 1 ( pierwszą ) partię SL 9.12. Pamiętacie to jeszcze - osobiście pojechałem do Bielska i z rąk JC odebrałem swoje ukochane Atomiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Witam wszystkich. Znacie mnie jako Tata czy Atom z poprzednich wcieleń. Wracam jak bumerang - wybudowałem w końcu dom więc mogę zacząć myśleć o nartach A czemu pod nowym nikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Również witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 A czemu pod nowym nikiem? Bo nie pamiętam starych haseł a i adres IP jest inny i inny adres meilowy. Z chęcią bym wrócił do starego nicka ale jak to zrobić???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Admini pomóż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedySpeedy Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Witam ponownie To chyba pogoda, bo po jednej z ostatnich wizyt na forum windsurfingowych i spojrzeniu za okno stwierdziłem, że czas pomyśleć o nartach (chociaż sezon windsurfingowy w pełni) wchodzę i co widzę Bobic z postem z dzisiaj. a więc witam ponownie i pozdrawiam... Speedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Witaj Speedy, kope czasu minelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Bo nie pamiętam starych haseł a i adres IP jest inny i inny adres meilowy. Z chęcią bym wrócił do starego nicka ale jak to zrobić???????? Twoje stare niki to: Tata czy Atom tak? Tata sie zgadza, ale Atom nie. Jeszcze miałeś kilka innych ników, ale tego natworzyłeś :eek: Porada: przy logowaniu zaznacz opcję zapamiętaj mnie i system będzie pamiętał Twój login i hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Twoje stare niki to: Tata czy Atom tak? Tata sie zgadza, ale Atom nie. Jeszcze miałeś kilka innych ników, ale tego natworzyłeś :eek: Porada: przy logowaniu zaznacz opcję zapamiętaj mnie i system będzie pamiętał Twój login i hasło. Ano natworzyło się przez ten czas. Tata , Atomiconia , Staszek - więcej grzechów nie pamiętam. A ile to już lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Szz kurcze... Ja również państwa wszytskich witam... dawno mnie tu nie było na forum.. (moje ostatnie posty z 2003) duzo sie pozmieniało ale obiecuje ze wracam do gry.. to co moze jakis WZFik na dobry początek zimy .. bo to juz sie chyba zaczyna z tego co widze za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi