JC Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Jak już pisałem przeżyłem koszmar na Pilsku, ale nie zrażony kolejkami postanowiłem sprawdzić, co słychać za miedzą Wsiadłem w auto i przejechałem dokładnie 10 km, choć zajęło mi to ok. 40 min z czego 30 min wyjazd z parkingu pod Pilskiem :eek: Udałem się zobaczyć, czy działają dwie niewielkie stacje zlokalizowane tuż za byłą granicą. I co? Parkingi za darmo, ludzi na 10 min czekania, górki nie zbyt strome, ale poślizgać się można (zamiast stać w kolejce), stoki naśnieżone i niższe ceny karnetów. No i jest promocja dla Polaków! I co nas dzieli od tego dobrobytu? ... 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 (edytowane) to chyba wiem gdzie byłeś aha ja byłem 30 km dalej Edytowane 28 Grudzień 2008 przez aklim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Dziś w Sihelnym była masakra, jakiej jeszcze tam nie widziałem, więc jeśli piszesz, że to był luzik w porównaniu z Pilskiem to moja wyobraźnia poparta Twoimi zdjęciami jest do niczego:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 No po tej kolejce pokazanej na zdjęciu,to raczej wygląda,ze dobrobyt to u nas i tylu chętnych by popróbować..;)Pilsko to topowy Nasz ośrodek,ponoć po Kasprowym,to nie ma co się dziwić,że tyle ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 I co? Parkingi za darmo, ludzi na 10 min czekania, górki nie zbyt strome, ale poślizgać się można (zamiast stać w kolejce), stoki naśnieżone i niższe ceny karnetów. No i jest promocja dla Polaków! Oravska Polhora? Sihelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagsiu70 Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 Jest jeszcze w poblizu Oravska lesna.W sam raz dla tych co nie lubią stac w kolejkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi