Raceman Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Wszystkiego najlepszego Duuuuuuuuużżżżżżo Zdrowia spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie wymarzysz zyczy RACECARVERR z całą brygadą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Michał!!Wszystkiego Najlepszego!!!!Zdrowia przedewszystkim i szczęścia rodzinnego!!! No i jak najwiecej nartowania w miłym towarzystwie (Laskowa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 no no najlepszego zdrowia pinindzorow i duzzo milosci:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 I ja również się dołączę do życzeń, wszystkiego najlepszego, żeby żona się słuchała(kask... i nie tylko;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Żeby ci zima całym rokiem dopisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 życzenia również z krakowa. wszystkiego najlepszego Skier, no i żeby życie na sztruksie Ci płynęło:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Dołączam się do życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Skier Brachu! Wszystkiego dobrego - metra śniegu pod nartami i dużo czasu na jazdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Ja zyczę Ci wszystkiego tego czego życzyli Ci moi poprzednicy! STO LAT!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 wszystkiego naj........... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 najlepszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 (edytowane) Michal, wszystkiego najlepszego, sto lat Ci zycia i tyle samo nartowania zycze. Edytowane 27 Styczeń 2009 przez hotrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Zajrzałem na chwilkę a tu taaaaakaaa niespodzianka!! Wielkie dzięki koledzy!! Za miłe życzenia i pamięć o takim zgredzie jak ja Mam tylko nadzieję że z tym śniegiem i nartowaniem to szczere było i pośmigam jeszcze troche w tym roku Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Najlepszego z Dolomitów, życzy redakcja skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 I ja się dołączam! zdrówka,ciepła ludzkiego,kaski i wieeeelkiego nartowania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Wszystkiego najlepszego ! ! ! ! ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Wszystkiego najlepszego dla Michała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Smigaj Zdrów!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi