1970 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Nie testujesz, nie kupujesz.:DOd słowa do słowa i mam!!!Właśnie dostałe narty testowe Duel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ale jak to tak?? Bez wiazan ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ale jak to tak?? Bez wiazan ?? To takie nowe modele na specjalne buty. Kładziesz na narty i już trzymają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ale jak to tak?? Bez wiazan ?? Robert, ...a Ty:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Sławku, co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 no no superancko:P to jak jakąs liste zapisów prowadzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 no no superancko:P to jak jakąs liste zapisów prowadzisz ? Wystarczy się znaleźć w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. Zdaje się, że mi to się uda . Postaramy się z Soczkiem opisać co nieco. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 no no superancko:P to jak jakąs liste zapisów prowadzisz ? Lista jest długa!!! Chyba już za długa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Sławku, co ja? No... Śmiało nie krępuj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Wystarczy się znaleźć w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. Zdaje się, że mi to się uda . Postaramy się z Soczkiem opisać co nieco. Pozdrawiam. gdzie i kiedy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 No... Śmiało nie krępuj się... Nieeeee:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Nieeeee:cool: Aha, zrozumiałem na 3 sposoby: a) Dynastar to produkt doskonały i nie wymaga testowania b) Jak se chcesz po testować to se pierwsze je kup c) Mamy taką renomę że nie musimy uciekać się do tego rodzaju promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Aha, zrozumiałem na 3 sposoby: a) Dynastar to produkt doskonały i nie wymaga testowania b) Jak se chcesz po testować to se pierwsze je kup c) Mamy taką renomę że nie musimy uciekać się do tego rodzaju promocji Sławek to tak jak z samochodami z górnej półki;),potestować to sobie Pan możesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Sławek to tak jak z samochodami z górnej półki;),potestować to sobie Pan możesz...... W Bielsku z tym raczej nie ma problemu:rolleyes:, np. Q7 za 400 zł w każdej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Aha, zrozumiałem na 3 sposoby: a) Dynastar to produkt doskonały i nie wymaga testowania b) Jak se chcesz po testować to se pierwsze je kup c) Mamy taką renomę że nie musimy uciekać się do tego rodzaju promocji SB poczekaj cierpliwie. Przeczuwam, że Bobic szykuje niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 :, np. Q7 za 400 zł w każdej chwili... Ja Sławku miałem na myśli z górnej półki,a nie wyższej klasy średniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 gdzie i kiedy jedziecie? No chyba dla nikogo to tajemnica nie jest. Datę sobie oblicz z mojego podpisu - codziennie aktualizowany. Miejsce: Pitstop nieeee, Pitbul eee też nie. co tu jeszcze na pit..... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 No chyba dla nikogo to tajemnica nie jest. Datę sobie oblicz z mojego podpisu - codziennie aktualizowany. Miejsce: Pitstop nieeee, Pitbul eee też nie. co tu jeszcze na pit..... Pozdrawiam. Oczywiste,ze P.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ja Sławku miałem na myśli z górnej półki,a nie wyższej klasy średniej;) No wiesz... Jak się to mówi co dla jednych jest sufitem to dla innych jest dopiero podłogą.. Jak dla mnie to takie Q7 jest już sufitem, a dla Ciebie dopiero podłogą, no ale kto bogatemu zabroni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 No wiesz... Jak się to mówi co dla jednych jest sufitem to dla innych jest dopiero podłogą.. Jak dla mnie to takie Q7 jest już sufitem, a dla Ciebie dopiero podłogą, no ale kto bogatemu zabroni:D :Ddla mnie chodziło o fury rzędu powyżej 500.000 tys PLN.Nie chodzi,że ja takimi jeźdzę:cool:Tak z nartami-trzeba się przyzwyczajić,ktoś wchodzi ponownie na rynek,a ktoś już dawno sobie zajął miejsce w czołówce!:rolleyes:Też kiedyś pisałem,że D... w/g niektórych "najlepsza"narta świata:rolleyes: PS Są droższe modele A4 niż Q7:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 W Bielsku z tym raczej nie ma problemu:rolleyes:, np. Q7 za 400 zł w każdej chwili... Tak proporcjonalnie biorąc to najdroższe dechy do testów powinni udostępniać za około piędziesiąt groszy za dzień - no to ja bym wtedy wyłącznie testował i testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Slawku nie masz racji. Na razie nie wiem, jak bedzie wygladala mozliwosc testowania. W tym sezoznie wprowadzamy odplatne testy, wiec nie mam sie tutaj co wychylac, bo konkurencja bije mnie na leb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Slawku nie masz racji. wprowadzamy odplatne testy, wiec nie mam sie tutaj co wychylac, bo konkurencja bije mnie na leb Spoko!!!!:rolleyes:tak też właśnie myśleliśmy:rolleyes:Jeśli Q7 można pojeździć za 400zł,to czemu nie popróbować na D.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 W tym sezoznie wprowadzamy odplatne testy, wiec nie mam sie tutaj co wychylac, bo konkurencja bije mnie na leb Oczywiście rozumiem. Odpłatnie to już w zasadzie nie testy ale wypożyczanie. I to jest tak, że jeżeli bierzmy taką nartę do testu w centrum testowym na stoku to nie ma problemu pośmigamy parę godzin i oddajemy, a jeżeli już chcemy taką nartę zabrać na wyjazd i trzeba będzie zapłacić za tydzień albo dłużej, to już robi się trochę drogo. W takim wypadku lepiej sobie dać spokój i pożyczyć narty na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Oczywiście rozumiem. Odpłatnie to już w zasadzie nie testy ale wypożyczanie. I to jest tak, że jeżeli bierzmy taką nartę do testu w centrum testowym na stoku to nie ma problemu pośmigamy parę godzin i oddajemy, a jeżeli już chcemy taką nartę zabrać na wyjazd i trzeba będzie zapłacić za tydzień albo dłużej, to już robi się trochę drogo. W takim wypadku lepiej sobie dać spokój i pożyczyć narty na miejscu. Nie ,trzeba jeździć na tygodnie polskie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi