pablo_duch Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Kto dzis wygra? Obstawiajcie bo cenna jest nagroda:D Jaka? hehehe zaproszenie przezemnie tych co dobrze typowali do ZNAJOMYCH :D:D HEHEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Jak pudzian dorwie rywala to po Najmanie. Ale jak Najman dobrze trafi Pudziana to po Pudzianie. Tak na marginesie to widziałem Pudziana w akcji ( chyba w Pułtusku)- gość jest naszpikowany sterydami jak nie wiem co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Co zaprezentuje Pudzian nie wiadomo. Ale wiadomo ze Nejman jeszcze nigdy dobrze nie trafil Nawet jak przejał "schede" pci przeciwnej po Salecie i do tego splaszczal nos na klejonego plastra aby sie "zrobic na boksera" to mu nie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 a kto to jest Najman? Czy chodzi tutaj o jakąś dyscypline sportową związaną z nartami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Poniekad, Najman jest bardzo czesto na krawedzi....... dobrego smaku sportowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 zapłaca Najmanowi 50tys za smierc w ringi a za pawulon taniej i bez bólu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Nie ma sie co oszukiwać Najman to pionek ktory nigdy z nikim dobrym nie walczył za pudzianem przemawia masa siła to ze trenował kiedyś karate wiec kopnięcia ma opanowane innego wyniku jak wygrana pudziana przez KO nie widze. a ze napakowany.....sprobuj zrobic 130kg mięśni bez wspomagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 oświećcie mnie o której leci ta walka i gdzie , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) Polsat początek relacji 21,45 Polsat sport 20,40 Zakończenie relacji 00,05 Edytowane 11 Grudzień 2009 przez magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Pudzian! Dlaczego ? Ogladaliscie kiedy kolwiek walki w tej formule (MMA) proponuje poszukać, każdy sie jara tym ze Najman dobrze boksuje. W MMA walka na stojaka trwa 20 sekund a pozniej wszystko rozgrywa sie w parterze, a tutaj przewage ma Mariuszek i to wydaje mi sie nie bagatelną, jeśli naprawde trenował karate i umie dobre kicki to szybko położy kolege a pozniej duszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Homek jak sie tak mma interesujesz to moge podrzucic Ci linka gdzie są 1 walki UFC z początku lat 90... pudzian mu balache założy:) w koncu przeciez na sparingu koles mu balache załozył to go tą samą ręką podniosł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Pudzian wgniecie go w ring:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Dla Mnie To Troche Słaby Sport.....no Wlasnie Czy To Sport Czy Bandziorstwo ładnie Podane .??? Jakie Jest Wasze Zdanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Dla Mnie To Troche Słaby Sport.....no Wlasnie Czy To Sport Czy Bandziorstwo ładnie Podane .??? Jakie Jest Wasze Zdanie ?? widać że bladego pojęcia nie masz o tym sporcie tak się wypowiadając...... bandziorstwo?? a gdzie oni mają karabiny i te swoje grupy przestępcze?? zastanow sie troche bo aż mi sie coś dzieje jak słysze takie wpisy... MMA chyba najbardziej przekrojowa mieszanina sztuk walk, tutaj trzeba być zawodnikiem kompletnym parter i stójka rzuty i punch-e, wiele elementow walki w jednym wymagające przekrojowej znajomosci sztuk walki- widowiskowe i co ważne mało kontuzjogenne- w przeciwieństwie do boxu.. mozna by tak dużo wg mnie to bardzo dobry sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) NIE o taakie bandziorstwo mi chodzilo tylko o styl udowadniania wyzszosci faceta nad facetem bo siłowa (patrz brutalna ) w mojej ocenie slabo sie broni , zawsze mnie uczono że sztuki walki winno sie wykorzystywac w samoobronie lub szlachetnej rywalizacji Ktos wczesniej pisał ze Pudziano jest nafaszerowany sterydami jak kaszanka kasza a to ni cholera nie idzie w parze zs szlachetna rywalizacja . Nie masz wrazenia że to ni sport ni sztuki walki tylko zwykly biznes..... Edytowane 11 Grudzień 2009 przez jaca72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Bugi jesli chodzi o kontuzje to w tym sporcie sa na porzadku dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Pudzian to żaden zawodnik walczy tylko dla kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 A ja tam cicho stawiam na Najmana. Podobnie przedstawiała się walka Adamek vs Gołota, tam było wszystko możliwe to i tu tak może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Pudzian to żaden zawodnik walczy tylko dla kasy Czymś się musiał zająć,kiedy zabronili mu dźwigania... Tylko czy to właściwa decyzja? Chyba,że TV reżyseruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 hehe no napewno nie zawodnik bo wywodzi sie z innej dyscypliny i nigdy nie walczył, co do samego MMA no jaca niestety w tym sporcie walczą ludzie ktorzy mają jaja i to lubią ci co mowia ze to do du... albo tego po prostu nie lubią - bo tak mozna nikomu nie mozna zabronić, albo brakuje im po prostu 2 kulek w jajkach- tobie moze nie brakuje ale widać ze tego nie lubisz- ja lubie takie "coś" bo wiem o co w tym chodzi jak pooglądasz poćwiczysz sprobujesz zmienisz zdanie:) no ale czekamy co się za chwile stanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) Się zaczyna! Nooooo jestem ciekaw. Już po wszystkim? Szacun dla Pudziana! Edytowane 11 Grudzień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 No to Pudzian wygrał 44 s przeskurczybyk myślałem że sobie dłużej pooglądam dobrze że go nie połamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Najman chyba będzie musiał zająć się ogrodnictwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 ........ każdy sie jara tym ze Najman dobrze boksuje........ Wybacz, nawet nie trzeba znac sie na boksowaniu, wystarczy dobrze poogladac walki bokserskie aby wiedziec ze to straszne naduzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Najman chyba będzie musiał zająć się ogrodnictwem... Wystarczy na goscia popatrzyc i posluchac jego wypowiedzi po walce. Byl tak za przeproszeniem zesrany ze przegral juz przed bez wzgledu na umiejetnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi