Boogie Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 to mamy proszę ja was historyczny awans do półfinału knedle pokonane:) teraz już tylko droga do złota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 to mamy proszę ja was historyczny awans do półfinału knedle pokonane:) to był dopiero HORROR:eek: teraz już tylko droga do złota:) ale będzie ciężko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Niestety nie mogłem obejrzeć ,ale bardzo mnie cieszy ta wiadomość! Się spisują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Mecz ciekawy a PŚ jeszcze bardziej. Naszych byłem bardziej spokojny, ale skakać pomiędzy kanałami trzeba było jak Japończyki między tyczkami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 niestety ogladalem tylko druga polowke, i naprawde oni nie byli by Polakami gdyby nam nie zafundowali takiego horroru! nasze prowadzenie 30-27, i nasze 4 straty o kontry Czechów i przegrywamy 30-31.. masakra:) gratulujemy wygranej chlopaki! Mistrzostwo Europy bedzie nasze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Mecz ciekawy a PŚ jeszcze bardziej. Naszych byłem bardziej spokojny, ale skakać pomiędzy kanałami trzeba było jak Japończyki między tyczkami:p Mam uraz do ręcznej Te powybijane palce ,to z czasów szkoły średniej gdzie była w mojej szkole "sportem narodowym" I granie "kamieniem" też nie sprawiało mi żadnej satysfakcji. A w ogóle to zwyciężyła miłość do narciarstwa i ja nie skakałem po kanałach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Pomimo wielu błędów we wczorajszym meczu, wielki szacunek dla naszych piłkarzy ręcznych i dla trenera Wenty. Tak trzymać, pokonali knedli, teraz kolej na żabojadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 najlepszym wyjsciem teraz jest pokonanie Francuzów, zajęcie 1 miejsca w grupie i unikniecie w półfinale mocnych Chorwatów, Chorwacja gra jutro z Dania wiec powinni ich połknąc bez problemu.. Bedzie walka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Te powybijane palce nawet przed telewizorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Piwko już się chłodzi na dzisiejszy mecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 Mam uraz do ręcznej Te powybijane palce ,to z czasów szkoły średniej gdzie była w mojej szkole "sportem narodowym" W mojej budzie też. Powybijane palce to pół biedy. Ja grałem jako obrotowy . Poobijany byłem po calaku. Nie było praktycznie meczu żebym wrócił bez jakiegoś fiołka zasadzonego pod okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 No i nie powalczyli z żabojadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 Ale jest i dobra strona przegranej, awansowaliśmy już do finałów mistrzostw świata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 No i nie powalczyli z żabojadami przecież to nie żabojady, tylko zasymilowane Araby z jakiegoś Maroka i murzyni z Afryki, z Francuzami to ta ich drużyna ma tyle wspólnego co Olisadebe czy Guereiro z polską reprezentacją w nogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 tja tylko teraz zeby nie bylo tak ze wszystkie mecze wygrali a w 2 najważniejszych będą wypaleni:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi