JC Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Wybieram się w Alpy! Nie powiem gdzie, ale dla tych, co pojadą w tym samym terminie informacja - warunki i pogoda .... murowane! Wiecie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 i ja Ja też wybieram się w alpy 20-27 ale nie powiem wam gdzie bo sam jeszcze nie wiem. Decyzja zapadnie albo ok. czwartku albo po drodze w czasie jazdy. Hi Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Ja jadę 18 Penken zobaczymy czy będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 JC trzymam za słowo, liczę na słonko w Obertauern 19-21 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Ja jadę 18 Penken zobaczymy czy będzie pogoda JC trzymam za słowo, liczę na słonko w Obertauern 19-21 marca Sorry Panowie, ale nie tam jadę Sprzęt spakowany, kamera, aparaty, gogle, kask, ... też spakowane. Rano ruszamy do ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Sprzęt spakowany, kamera, aparaty, gogle, kask, ... też spakowane. Narty, a narty, o nartach nic nie wspominasz:rolleyes: Sorry Panowie, ale nie tam jadę Rano ruszamy do ... A ja się nie pytam gdzie, nie żeby mnie nie interesowało, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 ale nie bądź żyła i powiedz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Wybieram się w Alpy! Nie powiem gdzie,... Nic dziwnego,jeszcze pół forum się zjawi... ... ale dla tych, co pojadą w tym samym terminie informacja - warunki i pogoda .... murowane! Wiecie dlaczego Kierujcie się na chmury,nie przejezdne drogi,lawiniska,a potem w oko cyklonu. Sprzęt spakowany, kamera, aparaty, gogle, kask, ... też spakowane. Narty, a narty, o nartach nic nie wspominasz:rolleyes: Snowboard? :eek: Rolki?Ponton?Łyżwy?Dętki?Windsurfing?Materac?Wędki? A ja się nie pytam gdzie, nie żeby mnie nie interesowało, ale... ...wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 ale nie bądź żyła i powiedz:D Nie mogę, obiecałem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Kierunek Tyrol No. Za oknem jak zwykle tej zimy, czyli syyyypie Wszystko spakowane, narty też. Kierunek TYROL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 No. Za oknem jak zwykle tej zimy, czyli syyyypie Wszystko spakowane, narty też. Kierunek TYROL Pojechał Jeszcze czuć spaliny od tego jak "dał pełną rurę" w stronę Tyrolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Udanego nartowania w pracy:) Łanej pogody nie życzę bo i tak bedzie ładna:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Łanej pogody nie życzę bo i tak bedzie ładna:p Rano był u mnie Figo, zjedliśmy kawę oglądając Alpenpanoramę na 3 SAT, generalnie mało gdzie było cokolwiek widać - mgła, śnieg.... Zobaczymy jak to od jutra będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Rano był u mnie Figo, zjedliśmy kawę oglądając Alpenpanoramę na 3 SAT, generalnie mało gdzie było cokolwiek widać - mgła, śnieg.... Zobaczymy jak to od jutra będzie wyglądać Jak pogoda się zmienić na superową to Figo uwierzyć w nadprzyrodzone siły JC.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 JC jest tam gdzie od jutra bedzie słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Austria autostrada A1 koło Ybbs +5 C wieje i leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Jak przypniesz narty to wyjdzie słońce:) I tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja tu na nizinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Jak przypniesz narty to wyjdzie słońce:) I tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja tu na nizinach eeeee tam takie piękne słonko nad Bemowem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Jak przypniesz narty to wyjdzie słońce:) I tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja tu na nizinach Wróżko...nie ma co narzekać ...narty brać na Górkę Sz...:D:D bo od piątku +10 Żartowałem oczywiście :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Austria autostrada A1 koło Ybbs +5 C wieje i leje Ale z Ybbs to jeszcze ze 450 kilosów,pogoda się może zmienić. Zresztą chyba nikt z nas w to nie wątpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) rzeczywiście pogoda nie rozpieszcza - z przerwami (krótkimi) pada od soboty - już miałem tego dość (MGŁA) i zmieniłem okolice na OSTTIROL i bingo - SŁONECZKO (ST.JAKOB) jutro Sillian, pozdrawiam Edytowane 16 Marzec 2010 przez fikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Wróżko...nie ma co narzekać ...narty brać na Górkę Sz... bo od piątku +10 Żartowałem oczywiście :D:D Już nam Bugi pokazał,jak ustawić slalom w Warszawie: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Ale z Ybbs to jeszcze ze 450 kilosów,pogoda się może zmienić. Zresztą chyba nikt z nas w to nie wątpi. Po prostu śnieg,bo na wysokości zapewne sypie,jeszcze sypie,aby dnia następnego wyszło słońce i ukazało sztruksik w całej okazałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Hehe ustawie takie coś na rynku we wrocławiu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Jechalismy, jechalismy i dojechaliśmy Wszystko wyjasnią trzy wyrazy Serfaus Fiss Ladis ps zgadnijcie jaka będzie jutro pogoda ... Edytowane 16 Marzec 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Jechalismy, jechalismy i dojechaliśmy Wszystko wyjasnią trzy wyrazy Serfaus Fiss Ladis ps zgadnijcie jaka będzie jutro pogoda ... ban, jak się to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi