JC Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 W dziale Sprzęt umieszczona została kolekcja rowerów CUBE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Ceny jak za rower porażające, ale z drugiej strony na zakupie roweru koszty się kończą, nie ma tak jak w przypadku narciarstwa kosztów związanych z samą jazdą(karnety choćby:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Ceny jak za rower porażające, ale z drugiej strony na zakupie roweru koszty się kończą, nie ma tak jak w przypadku narciarstwa kosztów związanych z samą jazdą(karnety choćby:rolleyes:) Mmmm znawcą tego piekielnego rozwiązania, na którym cżlowiek musi machać nogami żeby jechać, to ja nie jestem. Ale chyba sam rower to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 a po 2 Cube bardzo sie ceni a wg mnie no ich jakoś nie poraza jakos bardzo mocno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Ceny jak za rower porażające, ale z drugiej strony na zakupie roweru koszty się kończą, nie ma tak jak w przypadku narciarstwa kosztów związanych z samą jazdą(karnety choćby:rolleyes:) Nie chciałbym się sprzeczać ale ja w sezonie nie licząc karnetów i wpisowych na zawodach wkładam w rower ok 350-550 zł, zależy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Mmmm znawcą tego piekielnego rozwiązania, na którym cżlowiek musi machać nogami żeby jechać, to ja nie jestem. Ale chyba sam rower to nie wszystko Zgadza się, to nie wszystko, ale mając sam rower można uprawiać ten sport nie wydając ani złotówki, po prostu wsiadam pod domem na rower i pedałuję, z nartami tak nie jest, choćby z tego względu że trzeba dotrzeć na stok, tylko nie piszcie zaraz że można bez kosztowo na rowerze:D Nie chciałbym się sprzeczać ale ja w sezonie nie licząc karnetów i wpisowych na zawodach wkładam w rower ok 350-550 zł, zależy co i jak Tak jak napisałem wyżej, do samej jazdy wystarczy rower, a zawody wpisowe, ect... to jakby inna bajka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Zgadza się, to nie wszystko, ale mając sam rower można uprawiać ten sport nie wydając ani złotówki, po prostu wsiadam pod domem na rower i pedałuję, z nartami tak nie jest, choćby z tego względu że trzeba dotrzeć na stok, tylko nie piszcie zaraz że można bez kosztowo na rowerze:D Tak jak napisałem wyżej, do samej jazdy wystarczy rower, a zawody wpisowe, ect... to jakby inna bajka:cool: Ja muszę kupić nowe/większe mieszkanie/dom żeby mieć gdzie rower trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Mysiek myślę ze uda ci się gdzieś koło szafy zainstalować wieszak pod sufit:D ewentualnie nad PC:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Taniocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vince4all Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 (edytowane) Niektóre nawet fajne. Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez SB usunięcie podpisu z linkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 A ja powiem tak, w porównaniu do Kellysa są lepiej wyposażone i łądniej (przynajmniej dla mnie) wykonane. Poza tym klienci są zdowoleni z kolorystyki bo nie jest bardzo kolorowa i trafia rowniez dla starszych. Sprzet warty swojej ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 15 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Ceny normalne, jak ta firmę. A rowery są dość dobre choć nie najlepsze w porównaniu z innymi firmami. Co do bezkosztowego jeżdżenia na rowerze to zależy co nazywamy jeżdżeniem na rowerze. No i jeszcze gdzie kto mieszka. Jak się mieszka w górach lub ich okolicach to się wsiada i jedzie. Jak w mieście to już nie za bardzo. Trzeba kupić np. bagażnik na hak i już tysiak albo dwa idą z kieszeni. Co do wyciągów, to DH polega na wyjeżdżaniu kolejką i zjeżdżaniu w dół rowerem. Kolejki w lecie są dużo droższe niż w zimie. A odnosząc się do innych kosztów no to mamy: - kask - 400 - buty z blokami do SPD - 500 - trykot - 200 - koszulka - 200-300 - rękawiczki - 150 - bidon, licznik świtełka - 600 - kurtka od wiatru - 300 - kurtka na deszcz - 200 - okulary przeciwsłoneczne i transparentne - 400 - plecak z bukłakiem - 300 - no i jeszcze przeglady itp. Bode już wspominał - a na koniec trzeba zakupić energizery, termogenizery, węglowadany i napoje izotoniczne, co na jeden wyjazd kosztuje około 100. Dla tych co to jeszcze uprawiają DH trzeba dorzucić ochraniacze, zólwie i takie tam - 1000. No i teraz można jechać. A na nartach za 200 złotych cztery litery można zwozić i wtedy żaden wielki koszt. Zwozić się i wozić się to nie to samo co uprawiać narciarstwo w znaczeniu używanym tu na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 A na nartach za 200 złotych cztery litery można zwozić i wtedy żaden wielki koszt. Lupus, no rozwaliłeś mnie! Rozumiem, że Ty jeździsz na nartach na golasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 I na listku figowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 NIe na golasa. Ale tak jak trzeba zainwestować w narty aby na jeździć a nie się zwozić, tak trzeba zainwestować w jazdę na rowerze. KOsztów narciarstwa nikt nie musi uzasadniać ale tych rowerowych no to już niekoniecznie. Wystarczy bryknąć 100 km w górach po szlakach turystycznych i już wiadomo o co chodzi. No to ja w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Wujek kupił dziś Attentiona z tej kolekcji. Piękny sprzęt Btw wszędzie podawane jest, że ten rower sprzedawany jest z amorkiem Suntoura, a jednak mają je tylko pierwsze modele tej serii, bo w nowej jest Rock Shox ten z Acida. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2010 W galeriach zmieściłem kilkadziesiąt zdjęć rowerów Cube wykonanych w dolinie Zillertal w Austrii: http://www.aktywnelato.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=655&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi