JC Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Chciałbym się z Wami podzielić miłą informacją. W tym sezonie jakość strony skionline.pl w rankingu PageRank została oceniona na 6!!! Dla mniej wtajemniczonych wyjaśniam, że PageRank to jakość strony wyrażona w wartości liczbowej od 0 - 10 opracowana przez Google! Dla porównania największe polskie portale jak onet, wp, interia mają PageRank na poziomie 7, a Google 10. Definicję oraz sposób wyliczania PageRank znajdziecie tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pagerank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 No to gratulacje Jacku. Słowem poziom strony rośnie wraz z średnią forumową umiejętnością jazdy na nartach, a nawet ją odzwierciedla Zatem oby przyszły sezon zakończył się progresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Gratulacje! kiedy będzie 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Gratulacje! kiedy będzie 7 ? Ja na takie pytania mam gotową odpowiedź: JUTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 (edytowane) wyrazy uznania i zyczenia dlaszego rozwoju i awansu Edytowane 22 Kwiecień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 wyrazy uznania i zyczenia dlaszego rozwoju i awansu Z awansem będzie baaaardzo trudno, bo chyba PR 7 jest dla takich serwisów jak skionline.pl nieosiągalny, ale ... Będziemy się starać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Google juz od jakiegos czasu tlumaczy webmasterom zeby sie na PageRank nie skupiali i sie tym nie przejmowali za bardzo;) http://www.google.com/support/forum/p/Webmasters/thread?tid=6a1d6250e26e9e48&hl=en No ale gratuluje mimo wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Ja na takie pytania mam gotową odpowiedź: JUTRO A ja mam w takich sytuacjach inną odpowiedź . - W bądź który dzień po niedzieli . 6-ka w szkole to najwyższa ocena :D:D. Nie jest więc źle. GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi