juice Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Dla zainteresowanych weekendem w Czechach małe info poniżej "ze źródła".Tylko żeby mi się tam wszyscy nie zjechali bo za ciasno będzie __________________________________________________________ Hello Piotr, from the weekend will be open (probably 90 % ) this slopes 13 a, 12 a , 14, 12 b - Horní Mísečky + Medvědín and 1a + 2 in Sv. Petr. best regards Martina Dadejíková SKIAREÁL Špindlerův Mlýn, a.s. tel. +420 499 467 102 fax +420 499 433 246 skiareal@skiareal.cz www.skiareal.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlik Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 co polecacie na weekend-jeden dzień-Czarna góra(stronie ślaskie) czy może lipove lażne-Miroslav.Albo coś w tym rejonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 co polecacie na weekend-jeden dzień-Czarna góra(stronie ślaskie) czy może lipove lażne-Miroslav.Albo coś w tym rejonie. Eeee, ale na Czarnej to chyba nic poza przedpolami na razie nie otworzą...... Choć zadzwonię i sprawdzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlik Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 ja dzwoniłem dzisiaj i pani zapewniała ze w piatek uruchamiaja 2 krzesła w Czarnej górze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Jest tu dużo, ciekawych informacji jednak są pomieszane. Alpy mieszają się z ośrodkami ze Słowacji i Czech oraz naszymi. dlatego utworzyłem osobne wątki aby łatwiej było wyszukać informacje, a ten wątek zamykam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts