juice Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Dzięki za dobre słowo Poczekaj po czym i czy będzie można jeździć - z dobrego słowa przygotowane trasy Ci nie wyskoczą Życzę jak najlepiej - Tobie i sobie, bo też mam chrapkę na "cokolwiek" na przyszły weekend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kawior_2008 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Czekających na cokolwiek na przyszły weekend będzie chyba sporo bo ja też liczę na to, że sie uda pojeździć. Gdyby ktoś wyszperał info o czynnych wyciągach na Podhalu to proszę o info. Sezon czas zacząć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_krk Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 W Krakowie sypie bardzo mocno, więc przyszły weekend to już niemal pewna jazda Czy ktoś z was był może w poprzednich latach na otwarciu sezonu w Tatrzańskiej Łomnicy ? Chcę się wybrać w piątek, bo cena i miejsce kuszą, pytanie tylko, na co można liczyć ? W sensie co bywa otwarte ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 W Krakowie sypie bardzo mocno, więc przyszły weekend to już niemal pewna jazda Czy ktoś z was był może w poprzednich latach na otwarciu sezonu w Tatrzańskiej Łomnicy ? Chcę się wybrać w piątek, bo cena i miejsce kuszą, pytanie tylko, na co można liczyć ? W sensie co bywa otwarte ? To zależy od śniegu. Ale jak nie ma na tyle śniegu to otwarta jest góra i dół, bez możliwości zjazdu na dól. Choć w tym roku jest nowy system naśnieżania, więc powinni ruszyć z całością. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MB Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Kaprun Kitzsteinhorn - aktualne warunki narciarskie Raport narciarskie skionline.tv - http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3885&start=0 Przepiękny filmik otwarłem sobie na rozpoczęcie dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratPit Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ładnie ładnie przy tym co się dziś dzieje w rejonie Chrzanów, Kraków i w ogóle z tego co słyszę południe kraju w weekend coś powinno się pojeździć brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiek Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Sypie mocno i dość intensywnie - wygląda to dobrze Jak tak dalej pójdzie są duże szanse jazdy w najbliższy weekend Choć na razie stacje raczej milczą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Wy chyba wszyscy widzicie to co chcecie widzieć, albo ja widzę to co ja chcę widzieć, no chyba żem oślepł, bo z tego co widzę to u mnie(okolice BB) raptem prószy i jest tego może z 5-7 cm, 10 cm na pewno nie ma:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Wy chyba wszyscy widzicie to co chcecie widzieć, albo ja widzę to co ja chcę widzieć, no chyba żem oślepł, bo z tego co widzę to u mnie(okolice BB) raptem prószy i jest tego może z 5-7 cm, 10 cm na pewno nie ma:cool: Nawet po kamerach ze Szczyrku czy Wisły widać, że tam skromnie tego napadało. Choć teraz coś mocniej zaczęło sypać. W Tychach spadło więcej śniegu niż tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aklim Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 co mądrzejsi pomagają siłom natury , a reszta czeka aż się samo usypie:rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiek Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Wy chyba wszyscy widzicie to co chcecie widzieć, albo ja widzę to co ja chcę widzieć, no chyba żem oślepł, bo z tego co widzę to u mnie(okolice BB) raptem prószy i jest tego może z 5-7 cm, 10 cm na pewno nie ma:cool: Ja też okolice Bielska i jeśli "tendencja utrzyma się" to jest szansa Nie zabierajcie nadziei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 co mądrzejsi pomagają siłom natury , a reszta czeka aż się samo usypie:rolleyes: To są takie 2 sprzeczności, albo dwie różne filozofie myślenia: jednym nie opłaca się i twierdzą że ich nie stać na sztuczne śnieżenie a Ci drudzy(mądrzejsi) twierdzą że ich nie stać na to żeby nie naśnieżać Ale oba te przypadki liczą na to samo, czyli na to żeby zarobić parę zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratPit Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 To są takie 2 sprzeczności, albo dwie różne filozofie myślenia: jednym nie opłaca się i twierdzą że ich nie stać na sztuczne śnieżenie a Ci drudzy(mądrzejsi) twierdzą że ich nie stać na to żeby nie naśnieżać a rynek zweryfikuje, ja tam dam zarobić tej drugiej grupie patrząc na kamerki internetowe widzę, że niektórzy śnieżą ostro co mnie cieszy brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azmadan Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Wy chyba wszyscy widzicie to co chcecie widzieć, albo ja widzę to co ja chcę widzieć, no chyba żem oślepł, bo z tego co widzę to u mnie(okolice BB) raptem prószy i jest tego może z 5-7 cm, 10 cm na pewno nie ma:cool: SB - ja rano w Kamienicy... musiałem podjazd odśnieżyć... i 10-15cm było... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shuger Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) W piątek 03.12 początek sezonu w Białce - prawdopodobnie działać będzie kolej 6-os. Również w piątek rusza Chopok - karnet za 1 euro. Kasina prawdopodobnie w sobotę ruszy. Edited November 29, 2010 by shuger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shuger Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Kasina prawdopodobnie w sobotę rusza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 sobota 04.12 początek na soszowie 8h=105zł :eek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoost Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) UWAGA!!! właśnie doznałem szoku i nie mogłem uwierzyć co moje "oczy słyszą"...na Solisku wystawili armatkę(oczywiście jeszcze nie naśnieża)ale to pewnie tylko chwilowe komplikacje Pewnie załoga Gat-u również czyta forum skionline i dość mają już narzekania na ich prace(a raczej jej brak). Pojawiła się druga i ludzie i maszyny i samochody i WOW! Edited November 29, 2010 by Ghoost 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ghoost spokojnie.. Robią swoje. Rozstawią wszystkie i je włączą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlik Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Panowie i panie może podsumowując-gdzie w weekend(od 03-12) pojeżdzimy.oferty za Free lub za 1 E mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghoost Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ghoost spokojnie.. Robią swoje. Rozstawią wszystkie i je włączą. Wiem Mario wiem , że robią swoje ale szok polegał na tym, że prawie wszędzie coś robili a w Szczyrku nic...nic...i długo nic aż do teraz.Ale w sumie jak to mówią nie ważne jak się zaczyna ważne jak się kończy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemyR Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 To dobre nowiny odnośnie Soliska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) Przeglądając facebooka zauważyłem informację o następującej treści: Ośrodek narciarski Czarna Góra w piątek 03.12.2010 rozpoczyna sezon 2010/2011 tego dnia wyciągi czynne będą od 9.00 do 16.00 i będą bezpłatne!!!W sobotę ośrodek będzie czynny od 9.00 do 16.00 i jazdy wieczorne od 16.00 do 22.00. W niedzielę od 9.00 do 16.00. Edited November 29, 2010 by Mario Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiek Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ghoost spokojnie.. Robią swoje. Rozstawią wszystkie i je włączą. A na kiedy będą gotowi to jeszcze się zobaczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiek Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 To dobre nowiny odnośnie Soliska. ... żeby jeszcze zainwestowali w krzesełka... ehhh, marzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts