Olgierd Napisano 24 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2024 W dniu 21.10.2024 o 20:01, Lexi napisał: Salomon S/Max10.. do 2000zł...powyżej Kastle MX76.. mam jeszcze 2 typy ale drogie. Koledzy doradzą coś z Heada to też spokojnie sie zmieścisz finansowo. Dzięki za podpowiedź. Poczytałem, posprawdzałem wyniki Wold Ski Test i wychodzi na to, że to świetna narta. Znalezienie tych Salomonów graniczyło z cudem, a poniżej 2000 zł, to już w ogóle. Ale upolowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2024 13 godzin temu, Olgierd napisał: Dzięki za podpowiedź. Poczytałem, posprawdzałem wyniki Wold Ski Test i wychodzi na to, że to świetna narta. Znalezienie tych Salomonów graniczyło z cudem, a poniżej 2000 zł, to już w ogóle. Ale upolowałem. Jeśli to co napisałeś (6) i nie kupiłeś zbyt krótkich bedziesz zadowolony - mam na stanie dechy o identycznej konstrukcji (tylko szersze) i często ich używam … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 26 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2024 23 godziny temu, Lexi napisał: Jeśli to co napisałeś (6) i nie kupiłeś zbyt krótkich bedziesz zadowolony - mam na stanie dechy o identycznej konstrukcji (tylko szersze) i często ich używam … Wg. strony producenta powinienem wybierać w przedziale 170-180 cm i postawiłem na 170cm. Zobaczymy w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cappo Napisano 29 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2024 (edytowane) 1. Płeć - K 2. Wiek - 38 3. Waga - 68 4. Wzrost - 162 5. Żona w wieku 5 stanęła na nartach, mając 11-12 lat przerzuciła się na snowboard aż do studiów. Od 7-8 lat znów narty. Jeden wyjazd na tydzień w Alpy, plus jakieś weekendy. 6. Moje umiejętności określam na 6-7 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty to - Promachine 95 W 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Head Pure One 149cm 1135/67/101 coś takiego https://www.olx.pl/d/oferta/narty-damskie-head-pure-one-149-cm-CID767-ID12bfc6.html?srsltid=AfmBOooGmlaF_pYcqnrgstIY-aV5tAzNaASy69woSRMDoi38uToNpkAn 9. Preferuję styl jazdy krótkim/średnim skrętem, preferuje czarne i czerwone trasy. 10. Upatrzyła sobie narty - Volkl Racetiger SC 11. Mój budżet na narty to około 2500-3000 Żona ma dość długi staż nartowo-snowboardowy, 2 lata temu zmieniła buty, bo wcześniej miała jakieś miękkie kapcie i w końcu normlanie jeździ. W zeszłym sezonie wypożyczyła sobie Volkl Racetiger SC 148 cm (takie jej dali) i Flair 76. Te drugie oceniła jako bez wyrazu, za to Racetigery SC bardzo jej podpasowały i bardzo je chce. Wydaje mi się że jednak 148 to za krótkie i myślę że powinna mieć długość 153. Mam rację? Edytowane 29 Listopad 2024 przez Cappo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2024 17 minut temu, Cappo napisał: Mam rację? Tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi