JC Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Wielokrotnie na forum pisaliśmy o "dziwnych" nartach, których nie można znaleźć w żadnym katalogu. Kilka informacji dotyczących sprzętu tzw. SMU (Special Make Up) znajdziecie tutaj: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=4044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Wielokrotnie czy nie - jeśli chodzi o ekipę w Intersporcie to ja poległam. Nikomu nic nie ujmując, ale oni sprzedając wszystko nie znają się za dobrze na niczym. Jeśli idąc do ich klepu wie się, czego szukać - polecam całym sercem, a jeśli nie to raczej bym nie liczyła na wsparcie ze strony "wykwalifikowanego personelu". Jeśli miałam pecha - chętnie dowiem się, w którym sklepie można trafić na fachowca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Wielokrotnie czy nie - jeśli chodzi o ekipę w Intersporcie to ja poległam. Nikomu nic nie ujmując, ale oni sprzedając wszystko nie znają się za dobrze na niczym. Jeśli idąc do ich klepu wie się, czego szukać - polecam całym sercem, a jeśli nie to raczej bym nie liczyła na wsparcie ze strony "wykwalifikowanego personelu". Jeśli miałam pecha - chętnie dowiem się, w którym sklepie można trafić na fachowca! Ja poległem w konkurenccji Intersportu: ExiSport... to co prezentują w sklepie w Sosnowcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 A taki zwierz: Fischer RC4 Super Comp .... Otake tutaj na Allego: http://allegro.pl/narty-fischer-super-comp-competition-dl-175-2011-i1401034237.html To też jest nartka SMU, si? Bo w żadnym katalogu to nic nie teges... I co to jest warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Jak się komuś chce to niech spojrzy na stronę główną i porówna cenę tego atomica cena sugerowana przez producenta 1999 a podobno ta sama narta w intersport tylko model smu 999 więc jak to mozliwe że są takie same:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 No ponoć różnią się "tylko" folią, ale mnie też ta kwestia nurtowała i nurtuje, bo mimo poszukiwań nie znalazłam uczciwego rozwiązania. Bo co - aż tak nas żyłują producenci czy aż tak nas puszczają kantem, że SMU to ten sam pełnowartościowy towar? (no i co z tymi modelami, które nie są do niczego podobne?) (http://www.skionline.pl/forum/forumdisplay.php?f=35 <= do tego posta głównie piję, choć nie tylko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi