SQba Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Witam Mam na imię Kuba, czytam to forum już chwilę i w końcu postanowiłem się zarejestrować i przywitać z Wami :D po słabym początku i małej przygodzie na początku nauki jazdy i przerwie, od mniej więcej 7 lat już bez przerwy staram się doskonalić swoją jazdę na nartach:rolleyes: wg forum umieściłbym siebie 5-6 traktując narty jako dobrą zabawę lubiąc pojechać szybciej, no i jazda tylko po stokach, może kiedyś człowiek spróbuje czegoś innego. Jeszcze raz WITAM bardzo serdecznie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Viaty! Ja też siódmy sezon na nartach i też doskonalę swój styl bezstylowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 HELOŁ QBA;) im więcej czytam forum tym mniej pewniej sie czuję w mojej jeździe, ba powiem wiecej - juz mam stracha, bo jak po weekendzie załacze filmik, to sie pewnie nasłucham luzik jest ok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 I ja witam serdecznie. Sam się niedawno witałem ; ja również tutaj od niedawna. Pozdrawiam, i życzę jak najwięcej frajdy i zadowolenia z jazdy na nartach, bez względu na poziom posiadanych umiejętności i sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Witam.Też od całkiem niedawna a już podpadłem niektórym ,ale taki już jestem stary zrzęda:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 SQbany, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lakub Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Cześć Kuba! Czuj się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Sieeeema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Witaj i aby Ci miło Witam.Też od całkiem niedawna a już podpadłem niektórym ,ale taki już jestem stary zrzęda:p Nie podpadłeś. A dyskusja to dyskusja Pzdr., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 29 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 (edytowane) Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie johnny_narciarz hehe coś chyba przesadziłeś z tym doskonaleniem aczkolwiek zawsze coś można poprawić Ewa78 po przeczytaniu jak ocenić swój poziom też mam załamke:cool: ale spoko najważniejsze to mieć fun z tego :D Slash0r dobrze że nie OSQbany i mam nadzieję że żadne bany też nie polecą. Jeszcze raz dzięki za miłe powitanie i w miarę możliwości postaram się udzielać, choć chyba jednak więcej czytać i pogłębiać swoją wiedzę pozdr. Ps. Dziś wstałem patrzę za okno hmmm trochę szaro no nic idę do pracy odpalam kompa rzut oka na kamery zmiana decyzji urlop na żądanie i jazda na stok decyzja Jurgów.. Edytowane 29 Styczeń 2011 przez SQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi