JC Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Jeżeli macie mało adrenaliny, to polecam wizytę w Area 47 w Tyrolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Po prostu WOW!!! A jak daleko stamtąd do najbliższego lodowca?Nartki i plaża jednocześnie... bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 A jak daleko stamtąd do najbliższego lodowca?Nartki i plaża jednocześnie... bajka! Rzut kamieniem!!! Przecież to jest przy wjeździe do Otztal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Rzut kamieniem!!! Przecież to jest przy wjeździe do Otztal. Wiesz,jeszcze mało zorientowany w terenie jestem... Dzięki Jacku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 No ale woda to nie będzie tam taka ciepła jak np tu: http://www.aqualandia.net/?lang=en I zgadnijcie kto tam będzie bawił w sierpniu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Oglądałam jakiś czas temu program o budowie tego obiektu. Testowali taką stromą zjeżdżalnię z której w zasadzie spada się a nie zjeżdża:D Czadzik:D Pewnie się tam wybiorę kiedyś Zabawa musi być przednia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Rzut kamieniem!!! Przecież to jest przy wjeździe do Otztal. Szkoda tylko,że ostatnio zamykają oba lodowce w Soelden dla narciarzy latem:(:( a jeszcze parę lat temu można było tam jeździć np.w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Byłem w wielkim (podobno największym w Europie) parku wodnym w miejscowości Magaluf na Majorce. Zabawa przednia dla starych i młodych:D:D Ważna informacja na kacu lepiej sobie odpuścić:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 (edytowane) Z tego co obejrzałem sobie stronkę to mają skocznię narciarską (dla jakiś parapetów też) z lądowaniem w wodzie Na 3d nazywa się to to Freestyle Ramp Edytowane 17 Maj 2011 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi