JC Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Weź udział w konkursie i wygraj 3-dniowy pobyt dla 2 osób w Nassfeld! Od piątku 4.11 do czwartku 10.11 na naszej stronie publikujemy pytania. Odpowiedz na wszystkie i weź udział w konkursie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris_M Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Przed chwilą na skrzynkę dostałem wiadomość o treści: Weź udział w konkursie i wygraj [b]tygodniowy [/b]pobyt dla 2 osób w Nassfeld! Od piątku 4.11 do czwartku 10.11 na naszej stronie publikujemy pytania. Więc jak naprawdę długi jest ten pobyt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Przed chwilą na skrzynkę dostałem wiadomość o treści: Weź udział w konkursie i wygraj [b]tygodniowy [/b]pobyt dla 2 osób w Nassfeld! Od piątku 4.11 do czwartku 10.11 na naszej stronie publikujemy pytania. Więc jak naprawdę długi jest ten pobyt? Trochę namieszałem. Nagroda to 3-dniowy pobyt dla 2 osób. Przepraszam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Lubie takie konkursy Skionline,zwłaszcza z takimi nagrodami ,ale jest jedno "ale": (...) Osoba,która jako pierwsza zgromadzi odpowiedzi na wszystkie 4 pytania (...) (...) Od piątku 4.11.11 do czwartku 10.11.11 co drugi dzień około południa publikujemy na tej stronie konkursowej nowe pytania dotyczące Nassfeld, (...) No to już wiem,że nie mam co liczyć na wygraną. Nie można było zrobić po prostu losowania? Obstawiam wygraną któregoś z Moderatorów ,w dalszej kolejności emerytów,nie pracujących w tym czasie i znających dobrze to miejsce.Reszta niech lepiej zagra w Lotto,szanse na sukces większe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Obstawiam wygraną któregoś z Moderatorów Nic z tego. Ja nie mogę brać udziału w zabawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Nic z tego. Ja nie mogę brać udziału w zabawie A SB i Bończa? Jeśli Wy nie,to pozostają emeryci,nie pracujący (przynajmniej w tym czasie) itp. znający to miejsce. Dodam jeszcze,że dlatego obojętnie podchodzę do typowania najszybszych w PŚ,bo wielu obstawia wszystkie zawody od razu,a następnie tylko koryguję typy.Jak dla mnie,jeśli ktoś wprowadza zmiany,spada na koniec kolejki. A może tak jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Jak dla mnie,jeśli ktoś wprowadza zmiany,spada na koniec kolejki. A może tak jest? Tak jest! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) No to ja wziąłem udział, kliknąłem ptaszka akceptuj regulamin, oczywiście nie czytając go:rolleyes:. Ciekawe czy tam nie pisze że tym co miauczą dla Soelden dziękujemy bardzo;). Edited November 4, 2011 by SB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 No to ja wziąłem udział, kliknąłem ptaszka akceptuj regulamin, oczywiście nie czytając go:rolleyes:. Ciekawe czy tam nie pisze że tym co miauczą dla Soelden dziękujemy bardzo;). No to trzymam kciuki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 No to ja wziąłem udział, kliknąłem ptaszka akceptuj regulamin, oczywiście nie czytając go:rolleyes:. Ciekawe czy tam nie pisze że tym co miauczą dla Soelden dziękujemy bardzo;). Coś sugerujesz? Miau... :D Regulamin przeczytałem... ale później. Teraz trzeba przedłużać przerwy w pracy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Coś sugerujesz? Miau... :D Regulamin przeczytałem... ale później. Teraz trzeba przedłużać przerwy w pracy... Mniej więcej to: Aqsubnsr-EE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Drugie pytanie Na stronie jest drugie pytanie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Czy trzecie pytanie ma szanse pojawić się po północy we wtorek bo między 5 - 6 planuje wyjazd na Pitztal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Czy trzecie pytanie ma szanse pojawić się po północy we wtorek bo między 5 - 6 planuje wyjazd na Pitztal Podałeś wystarczający argument że by nie pojawiło się:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MB Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Soczek już wygrał. Jedzie w Pitztal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Mam pytanie: Dlaczego odpowiadając na kolejne pytanie konkursowe, muszę ponownie wprowadzać swoje dane? Czy robię coś źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Pytanie nr 3 Na stronie jest pytanie nr 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Na stronie jest pytanie nr 3 Ubiegł mnie ktoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ubiegł mnie ktoś? Mam nadzję, że tak:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MB Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Czekałem do 12:18 przed kompem,potem niestety musiałem wyruszyć. Pytanie się nie pojawiło. Pewnie więc ja SB nie ubiegłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JG77 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Czekałem do 12:18 przed kompem,potem niestety musiałem wyruszyć. Pytanie się nie pojawiło. Pewnie więc ja SB nie ubiegłem. A ja czekałem dzisiaj i gdzieś ok . 13-tej się pojawiło i odpowiedziałem,dobrze i błyskawicznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Pyatnie nr 4 - ostatnie Jest już pytanie numer 4: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4661 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Może pierwszy???????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Zobaczymy:D Kiedy wyniki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted November 10, 2011 Author Report Share Posted November 10, 2011 Zobaczymy:D Kiedy wyniki? Za regulaminem - Ostatecznych Zwycięzców konkursu wyłoni do dnia 15 listopada 2011 jury złożone z przedstawicieli Organizatora. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts