ravick97 Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 no to wrzucam: 1. Nyman S 2. Fayed G 3. Mayer M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel81 Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Gigant obstawiony a co z DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Terminy zawodów dodane. Można obstawiać zjazd, gigant i slalom. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 No to Wam Szwedka z Amerykaninem namieszali Tylko jedna 10 w gigancie kobiet. Wyniki wprowadzone, można sprawdzić kto jak typował i ile punktów uzyskał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Zapomniałem... Normalnie zapomniałem! Jestem 10 pkt w plecy. No może 8, bo nie wiem czy Ani bym na 1 nie obstawil, jak to mam w zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 bo nie wiem czy Ani bym na 1 nie obstawil A ja obstawiłem Annę F na pierwszym miejscu, to mi szwedka wyjechała na pierwsze miejsce :eek: Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Ale przynajmniej godnie się zachowałeś obstawiając Anię na pierwszym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Doszedłem do wniosku, że kiedyś musi być pierwszy raz i dużo się nie pomyliłem :cool: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 A czy jakaś aktualizacja wyników przed Zagrzebiem będzie? Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Ja Pana Pinia46 gonię w klasyfikacji punktowej :applause: aaaaa ROCH się ociąga.:mellow: pozdrawiam i samych maxów....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Ja Pana Pinia46 gonię w klasyfikacji punktowej :applause: aaaaa ROCH się ociąga.:mellow: pozdrawiam i samych maxów....... może jakiś siądzie w Zagrzebiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Ja Pana Pinia46 Ee tam od razu Pana Pinio jestem Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Ee tam od razu Pana Pinio jestem Pan Pinio też ładnie brzmi! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Ee tam, niech nie zwiedzie Was numer w nicku. To jest numer dziewięciokrotnego mistrza świata w MotoGp, a nie mój rok urodzenia, ani wiek Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Wracając do PS nie zablokowane typowania mam nadzieje że nie będzie przekrętów. :eek: Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Tylko siedem szwedek dziś w slalomie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 To żeby było ok 1 Shiffrin 2 Maze 3 Zettel Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Hmm i co tu teraz zrobić? Zapewne niejednego pokusiło, żeby zmienić typowania Chyba najlepiej będzie anulować, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Nie, bo mam 8 pkt dlaczego miałbym nie mieć? Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Hmm i co tu teraz zrobić? Zapewne niejednego pokusiło, żeby zmienić typowania Chyba najlepiej będzie anulować, nie? Tym co ew zmienili. JC ma chyba wgląd w godziny typowań więc jeśli ktoś coś zmieniał po upływie czasu to zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Tym co ew zmienili. JC ma chyba wgląd w godziny typowań więc jeśli ktoś coś zmieniał po upływie czasu to zobaczy. Na samym końcu typowań dwie 10 i 8 ? Przypadek, szczęście, wiedza, a może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Na samym końcu typowań dwie 10 i 8 ? Przypadek, szczęście, wiedza, a może... a może... nie mówię że nie, ale myślę że JC nam to wyjaśni i podliczy generalke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Nasz drogi JC bardzo się ostatnio zaniedbuje i o wszystko musimy się prosić,może przekaże tę zabawę komuś z pracowników:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Tutaj z delegowaniem zadań i uprawnień wciąż jest jeszcze do przerobienia kilka lekcji, tylko czy ta wiedza jest możliwa jeszcze do przyswojenia ?? :biggrin::wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2015 Można przeprowadzić konkurs i wyłonić takich, którzy teoretycznie mogliby mieć szanse na przyswojenie A co do typowania, to swobodnie, sezon jest długi Ja formę mam jak Ania - w lutym będzie szczytowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi