andy-w Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 (edytowane) Cześć. Dzisiaj w TVN o godz. 19.50 w programie Uwaga będzie coś o wyciągu w Parku Narodowym i chyba widziałem w zapowiedzi pana Ślusarczyka. Trzeba to obejrzeć. Potem podyskutujemy. Edytowane 6 Luty 2013 przez andy-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Cześć. Dzisiaj w TVN o godz. 19.50 w programie Uwaga będzie coś o wyciągu w Parku Narodowym i chyba widziałem w zapowiedzi pana Ślusarczyka. Trzeba to obejrzeć. Potem podyskutujemy. Właśnie obejrzałem. Cytuję za Pyzdrom z Janosika; "Co tu dyskutować trza go loć" - tego kudłatego stwora. Wszędzie tylko bruździ.Menda jedna. :angry: Jakbym sobie ten kucyk owinął wokół ręki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 http://uwaga.tvn.pl/63567,wideo,409844,nartostrada_w_srodku_parku_narodowego,nartostrada_w_srodku_parku_narodowego,reportaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 No komentować tu nie ma co. Prawda jest taka nasz narodowy szkodnik numer jeden się rozkręca. W takim tempie to niedługo narciarstwo będzie można uprawiać na podjeździe do garażu a leczyć się będziemy w domu (szpital uniwersytecki też im się nie podobał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 No komentować tu nie ma co. Prawda jest taka nasz narodowy szkodnik numer jeden się rozkręca. W takim tempie to niedługo narciarstwo będzie można uprawiać na podjeździe do garażu a leczyć się będziemy w domu (szpital uniwersytecki też im się nie podobał). Będziesz sobie jeździł na podjeździe do garażu ale tylko po ciemku. Bo jak oświecisz żarówkę to kudłaty stwór uzna,że masz nielegalną instalację oświetleniową na stoku.:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Na swoim profilu na FB już się chwalą swoimi osiągnięciami w Koninkach. Dla chętnych do komentowania link http://www.facebook.com/pracownia.na.rzecz.wszystkich.istot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Czy wreszcie znajdzie się jakiś sposób,żeby ten stwór z tym brudnym tłustym kucem,przestał bruździć.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Mają facebooka?? Myślałam że facebook jest beee... Swoją drogą ten ich znaczek: jest przerażający... wygląda jak jakiś stwór... o niekoniecznie przyjacielskim spojrzeniu. Nie wiem kto wpadł na tą koncepcję, ale dobrze oddaje charakter działania tej organizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Dać mu stołek to zamilknie jak wszyscy zieloni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Mają facebooka?? Myślałam że facebook jest beee... Swoją drogą ten ich znaczek: jest przerażający... wygląda jak jakiś stwór... o niekoniecznie przyjacielskim spojrzeniu. Nie wiem kto wpadł na tą koncepcję, ale dobrze oddaje charakter działania tej organizacji. To kudłaty stwór stał przed lustrem i cały swój talent włożył w ten znaczek.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Fanatycy krytykują fanatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 (edytowane) Fanatycy krytykują fanatyka. :cheerful: wolałbym móc mu wp..... spuścić ale puki co mogę go tylko fanatycznie krytykować Edytowane 7 Luty 2013 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 A ja tak się zastanawiam... "Pracownia na Rzecz Wszystkich Istot" Czy ludzie są istotami dla nich? Nie mogę w dzisiejszym świecie żyć bez pieniędzy... muszą się przenieść lub umrzeć. To tak jak motyle z S7, nie? Wyimaginowane niedźwiedzie z Pilska też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninjaa Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Mają facebooka?? Myślałam że facebook jest beee... Swoją drogą ten ich znaczek: jest przerażający... wygląda jak jakiś stwór... o niekoniecznie przyjacielskim spojrzeniu. Nie wiem kto wpadł na tą koncepcję, ale dobrze oddaje charakter działania tej organizacji. Logo jest co najmniej psychodeliczne Jak dla mnie PR-owy strzał w stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi