marboru Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 To nam się Kamilek sprawił!!! Myślałem, że po Adamie, trzeba będzie dłużej czekać na polski sukces - a tu masz :happy: Mamy Mistrza Świata w Skokach na Dużej Skoczni!!! Strasznie Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 To nam się Kamilek sprawił!!! Myślałem, że po Adamie, trzeba będzie dłużej czekać No toż tylko 10 lat : ale i tak gratki Kamil :biggrin::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Nie 10, tylko 6. w 2007 roku Adaś też był mistrzem świata, choć na skoczni k 90. Ogólnie to od 2001 roku tylko na jednych mistrzostwach w 2005 roku nie zdobyliśmy medalu, więc jest na prawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 EE no pewno że dobrze,:cheerful::applause: no nie to żebym jakimś malkontentem był :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Przyjemnie się oglądało. Brawo Kamil!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 To najlepsza wiadomość dnia ale się uradowałem mimo że musiałem w pracy zasuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2013 Mamy nową gwiazdkę :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi