Aressi Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 zdjęcia będą w wątku Jadę na narty do Będą jeszcze jakieś nowe? Nie mogę się doczekać na kolejną porcję. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Będą jeszcze jakieś nowe? Nie mogę się doczekać na kolejną porcję. :wink: Zaraz coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavvik Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 A po co korzystać z pośredników? Lepiej wejść na stronę ośrodków, poszukać odpowiedniego zakwaterowania, napisać maila lub zadzwonić. Zdecydowanie taniej. Można też poprosić o przysłanie prospektów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 A po co korzystać z pośredników? Lepiej wejść na stronę ośrodków, poszukać odpowiedniego zakwaterowania, napisać maila lub zadzwonić. Zdecydowanie taniej. Można też poprosić o przysłanie prospektów. może być zdecydowanie drożej - sprawdzone. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavvik Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 No mi akurat już drugi raz wychodzi taniej. Mogę się zgodzić, że przez pośredników jest taniej ale daleko od stoków. Miałem w styczniu jechać do Kitz (zresztą też dobra oferta przy samej gondoli EUR 426,- pro Person für 7 Übernachtungen mit Frühstück und mit 6 Tagesschipaß im Doppelzimmer mit DU/WC) - ale zmieniłem plany i jadę znowu do Saalbach. Apartament dla 2 osób z karnetami za 830 euro. 300m od gondoli. Znajdź takie oferty przez pośredników... Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 witam mam ten sam problem ,chcę wybrać się w lutym do Austrii po raz pierwszy, na narty ale nie mam pojęcia jeszcze gdzie? no i oczywiście jak najtaniej , byłam już w Dolomitch i nawet w Karpatach(Rumunia ) ale w Austrii jest tyle miejsc że sama nie wiem? zastanawiam, się np czy można jechać w ciemno i tam na miejscu szukać kwater czy to może zbyt ryzykowne a spanie w aucie nawet jednej nocy raczej odpada proszę o radę !!! pozdrawiam aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 witam mam ten sam problem ,chcę wybrać się w lutym do Austrii po raz pierwszy, na narty ale nie mam pojęcia jeszcze gdzie? no i oczywiście jak najtaniej , byłam już w Dolomitch i nawet w Karpatach(Rumunia ) ale w Austrii jest tyle miejsc że sama nie wiem? zastanawiam, się np czy można jechać w ciemno i tam na miejscu szukać kwater czy to może zbyt ryzykowne a spanie w aucie nawet jednej nocy raczej odpada proszę o radę !!! pozdrawiam aneta Można szukać na miejscu, "ćwiczyłem" coś takiego, ale to są generalnie ekstremalne doznania:tongue:. Pojedź do Amade i sprawa załatwiona. Wejdź np. na stronę Wagrain i poślij zapytanie, na maila dostaniesz już bezpośrednio do "kwatero-dawców" oferty co i za ile oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi