JC Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 W Donovalach maja ciekawą ofertę: 8-godzinny skipass. Jeździmy kiedy chcemy i udostępniamy komu chcemy! Szczegóły znajdziecie tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Bardzo fajna oferta! Zeby takie cos oferowali we Wisle albo w Szczyrku... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 (edytowane) Ciekawa oferta. Nie zrozumiałem w 100% o co chodzi,ale... ( już zrozumiałem) Widać coś się dzieje dobrego w tym temacie,miejmy nadzieję na korzyść naszą,czyli narciarzy. Są to co prawda pierwsze "jaskółki" i one jeszcze "wiosny nie czynią",ale są. Już pisałem,że na Pagenelli jest skipass "dla dwojga". Super oferta dla rodziców z małym dzieckiem,jedno z rodziców pilnuje dziecka a drugie jeździ i w dowolnym momencie zmiana. Cena przykładowa dla dorosłego, część sezonu Basa Satagione; - 6 dni = 151 Euro x 2 = 302 Euro - 6 dni dla dwojga = 196 Euro Edytowane 12 Luty 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi