marboru Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Rewelacja :applause: [video=youtube;LxDIbYaiTvI] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Dzięki,słyszałem już to wykonanie Andrusa Super :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Mnie niestety się ten śpiewający pan Andrus już przejadł. Powielanie dobrego pomysłu. Ani tekstowo ani muzycznie się nie rozwija ten fragment twórczości pana Artura. Mimo, że bardzo lubię i cenię go jako satyryka i tekściarza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Mnie niestety się ten śpiewający pan Andrus już przejadł..... A mnie nie :smile: A że się rozwija to mam dowód: [video=youtube;QAi9SoknUk8] Można podciągnąć pod narty bo w końcu to Szwajcaria:wink: Całą płytę dostałem od córy (nie cynicznej) na dzień ojca. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Mnie się też jeszcze nie przejadł. Wątpię aby "Trójka" bądź też "trójkowicz" mi się przejadła/przejadł. A na Dzień Ojca otrzymałem płytę Jaromira Nohavicy.:applause: Cała płyta jest świetna ale hymn Trinecke Żelazarny jest mocny. Nasz kolega Jata 70 będzie coś wiedział na ten temat.:cheerful: On jest mocnym kibicem hokeja. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi