marboru Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 (edytowane) Ponieważ JC założył mi specjalny wątek gdzie mogę wrzucać swoje relacje, to pozwoliłem sobie również założyć wątek, w którym będę wrzucał również inne rzeczy. Jakie? Na przykład klip, który wreszcie udało mi się złożyć...klip z zeszłorocznych wakacji. Dlaczego tak późno? Wiadomo różne priorytety i brak czasu... trochę pomogła mi w tym mała niedyspozycja zdrowotna w znalezieniu tych wolnych chwil. Trochę błękitu, ciepła, słońca, wody, trochę gór...ale gór zupełnie innych - bez śniegu. Dla tych, którzy nie przepadają za takimi klimatami polecam obejrzeć film po to, by zobaczyć jak radzi sobie z filmowaniem pod wodą kamera GoPro Hero 4 Silver. Oczywiście komentarze co do wskazówek i montażu mile widziane. [video=youtube;kk0-PmKeOeE] Edytowane 30 Styczeń 2016 przez marboru 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Fajny, przyjemny filmik, a te kolorki bajka :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Wszystko piekinie ale przy końcu trochę film uciołeś :tongue: w takim momencie :proud: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 Wszystko piekinie ale przy końcu trochę film uciołeś :tongue: w takim momencie :proud: :biggrin: Marcinie... muzyka się skończyła, to i uciąłem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2016 :biggrin: Marcinie... muzyka się skończyła, to i uciąłem :wink: Chcemy abyś zmienił podkład muzyczny.:angel: Nie no muza bardzo okej,tylko rzeczywiście za krótka.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi