NORD-SKI Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Witam, jestem Klausa z Hamburga i organizować nartach wakacje do Ischgl / Austria.Szukaj tutaj miłych ludzi z Polski w wieku około 25 - 50 lat. Pod względem międzynarodowego spotkania można byłoby miłe. Możemy porozumieć się w języku angielskim lub niemieckim, język apres-ski jest najczęściej wtórne.Top Śnieg NiezawodnośćPonad 230 km trasApres bastionem klasyBB zaw. Codziennie napoje bezalkoholowe / Lunch6-dniowy karnet narciarskiDZ / prysznic / WC / TV - dobry poziomSauna zaw.Usuń grupę (maks. 20)DZ 669, -Kontakt z PN lub [email protected] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 8 godzin temu, NORD-SKI napisał: Witam, jestem Klausa z Hamburga i organizować nartach wakacje do Ischgl / Austria.Szukaj tutaj miłych ludzi z Polski w wieku około 25 - 50 lat. Pod względem międzynarodowego spotkania można byłoby miłe. Możemy porozumieć się w języku angielskim lub niemieckim, język apres-ski jest najczęściej wtórne.Top Śnieg NiezawodnośćPonad 230 km trasApres bastionem klasyBB zaw. Codziennie napoje bezalkoholowe / Lunch6-dniowy karnet narciarskiDZ / prysznic / WC / TV - dobry poziomSauna zaw.Usuń grupę (maks. 20)DZ 669, - Witaj Klausa, Jaki jest termin tego wyjazdu ? Jaka jest odległość hotelu od dolnej stacji kolejki w Ischgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Ja też by chcieć, by sobie przypomniała ta piekna jezyka ,co dawno nie mówiła, ale być za stara, a Wy takich nieakceptować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 (edytowane) Daj spokój Zbyszka Edytowane 11 Październik 2016 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi