dzikimario Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Witam, jestem tu nowy na forum. Poszukuje nart. Moje obecne narty to atomic race 8 takie jak na dodanym zdjeciu. Swoje umiejętnosci oceniam na sredniozaawansowane. Jedyne z czym mam problem to jazda na krawedziach po lodzie, wtedy to sie raczej slizgam. Poszukuje nart nie za twardych. Zazwyczaj jezdze rekraacyjnie i krotkimi skretami. Na moich obecnych brakuje mi tez predkosci. Co mozecie mi doradzic, bo na sprzecie sie za bardzo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikimario Napisano 6 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Dodam ze jezdzilem na fischerach rc4 i sie mi fajnie na nich jezdzilo tylko nie pamietam dokladnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikimario Napisano 6 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 (edytowane) 1. Płeć - Mezczyzna 2. Wiek - 18 3. Waga - 60kg 4. Wzrost - 170cm 5. Na nartach jeżdżę od 5 sezonów.( w kazdym sezonie wyjazd na tydzien do krynicy albo zakopanego, plus wyjazdy jednodniowe w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 5-6 (wg skali forumowej - 7. Moje buty to - Lowa 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Atomic race 8 (zdj u gory) 9. Preferuję styl jazdy (krótkim skrętem, rekreacyjną, po przygotowanych stokach) 10. Upatrzyłem sobie narty ---- 11. Mój budżet na narty to około - 1000zl Edytowane 6 Listopad 2016 przez dzikimario Zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi