JC Napisano wczoraj o 07:58 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:58 Szpindlerowy Młyn łączy ośrodki. Byłem na budowie i na prezentacji nowej kolei Audi Line Přehradní 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano wczoraj o 08:23 Autor Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 08:23 Więcej na temat budowy o nie tylko znajdziecie tutaj: Szpindlerowy Młyn łączy ośrodki. Byłem na budowie i na prezentacji nowej kolei Audi Line Přehradní 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus81 Napisano wczoraj o 09:33 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:33 Godzinę temu, JC napisał: Więcej na temat budowy o nie tylko znajdziecie tutaj: Szpindlerowy Młyn łączy ośrodki. Byłem na budowie i na prezentacji nowej kolei Audi Line Přehradní Jacku to już tej zimy będzie gotowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 10:10 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 10:10 33 minuty temu, Krakus81 napisał: Jacku to już tej zimy będzie gotowe ? wszystko jest w szczegółach napisane w linku do artykułu: - obecny sezon: rusza nowa kanapa 6 osób, transport w górę tylko w jedną stronę - sezon 2027-2028: rusza nowa gondola 10 osób, transport w górę w obie strony ciekawe jest zestawienie kosztów inwestycji i znaczący wpływ nowej kanapy+gondoli [total 46% wszystkich kosztów] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano wczoraj o 12:26 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:26 Ogromne gratulacje dla TMR-u. Rozmach inwestycji w tym sezonie imponujący, a to połączenie (podobnie jak nowa, długa trasa na Chopoku) były oczekiwane od lat. Nieważne, że na razie tylko w jedną stronę (podobnie jak kiedyś w Szczyrku - ze Skrzycznego do SON). Nie jest to może ośrodek, trafiający w mój gust (obie czarne trasy świetne, ale pozostałe takie dość jednostajne i brak np. takiej "pofałdowanej" 12-tki z Chopoka, czy przecinek, przeplatanych polanami jak w Szczyrku), a dodatkowo słupy nowej kanapy biegną częściowo po trasie, ale i tak ten sezon jest najlepszym od lat jeśli chodzi o nowości. Wpłynie to zapewne na mniejszy tłok w innych ośrodkach. No i zawsze to o ok. 1 km bliżej jeśli chodzi o dojazd (baza parkingowa przy wjeździe do miasta). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi